home to blog Presa impartiala nu?

Presa impartiala nu?

Exact asta vrem si invatam la facultate. Ca presa e impartiala, ca nu apartine nici unui partid politic si ca nu e frumos tu ca jurnalist sa simpatizezi un partid politic si sa scrii impotriva lui.

Mai ales cand apare un presedinte al romaniei care te deranjeaza.
Am dreptate domnul Rosca, nu?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

19 thoughts on “Presa impartiala nu?

 1. piticule esti cam prost, nu vad ce treaba are reclama cu impartialitatea. Daca era reclama la cola in ziua insemna ca cei de la ziua nu mai beau pepsi…iar ziua nu am vazut ca ii lauda pe psd, pnl, care or mai fi, precum evz , cotidianul, hotnews, romanialibera, chiar si gsp cu reclama care a fost si astaza(nu stiu de ce zici ca nu mai e).
  Numai bine, vad ca tu esti foarte impartial pe blogul tau, daca se poate spune asa.

 2. @Piticu: Să nu uităm că e reclamă pro-Băsescu şi în Săptămâna Financiară (parte a grupului Intact… deţinut de fiicele lui Voiculescu, în cazul în care nu ştii).

  Mie (care taman am recitit din Săptămâna Financiară de luni la budă) mi se pare că banii chiar nu au miros.

 3. Piticule,
  Reclama aia a aparut si in Ev. Zilei. Commerce-ul nu are nimic de-a face cu impartialitatea: s-a platit, s-a dat “pe post”… Caci asa e in biznis.

  Asta ai invatat la facultate?

 4. Televiziunile sunt imparţiale!CNA a văzut acest lucru şi le-a somat public pe cele care sunt părtinitoare. În această categorie intră: Antena 3, Antena 2, B1TV, OTV, MIX TV. Toate aceste televiziuni au fentat regulile jocului, respectiv opiniile pro demierea preşedintelui Traian Băsescu au fost mai numeroase decât cele împotriva demiterii.

  Cu toate acestea, înţeleg acest comportament, având în vedere că sunt doar două partide care nu susţin demiterea preşedintelui PD şi PLD, partide mici cu un număr redus de figuri importante pe scena politică.

 5. @Inn0cente: Şi când te gândeşti că CNA-ul (prea-iubit de mulţi pe care îmi permit să-i numesc wanna-be communists) nu a spus nimic împotriva Realitatea TV. Bănuiesc că 100% păreri pro-Băsescu înseamnă imparţialitate.

  Rogu-te, nu mi-i mai da exemplu.

 6. ANUNT IMPORTANT: Pentru a se evita aglomeratia la sectiile de votare, cei care doresc sa voteze DA demiterii sunt asteptati la urne duminica!!!

 7. Greşeala mea… am uitat să trec aici şi Realitatea TV care a primit o somaţie publică în data de 14 mai.

  😛

  În altă ordine de idei, te invit să vizitezi site-ul CNA ca să vezi monitorizările emisiunilor şi buletinelor de ştiri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.