home to blog Pregatiti-va, se scumpeste benzina

Pregatiti-va, se scumpeste benzina

Eu ma minunez in fiecare zi cand vad ca e frig afara sau ploua, iar oamenii in loc sa isi ia ceva haina in plus pe ei, se suie in masina. Masina le tine loc de umbrela, de cojoc si de mai ce vreti voi. In loc sa foloseasca mijloacele de transport in comun, care fac acelasi timp ca si masina, oamenii prefera sa isi toace nervii in automobile si sa consume carburant. Din fericire acum benzina e sub 6 lei pe litru, iar motorina, daca stii de unde sa o cumperi, sub pragul psihologic de 6 lei pe litru. Asta se transforma in vreo 300 de lei un plin. Si cum in Bucuresti se consuma cam doua plinuri pe luna de sofer, daca nu iese din oras, ma gandesc cat il va costa pe cetatean combustibilul pe luna.

Facand un calcul, ajungi sa dai undeva la aproape 1000 de lei pe combustibil pe luna. La care mai adaugi intretinerea, 300 de lei, ratele la banca si ramai sa te intrebi, tu ce mananci? Din ce bani? Dar nu va impacientati …

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Pregatiti-va, se scumpeste benzina

  1. Nu mai stiu astia de unde sa mai traga bani de pe noi. Pai cum sa traim in tara asta, cand toti trag bani de pe noi din toate partile?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.