home to blog Praga Romantica

Praga Romantica

Ceva romantic despre Praga? Hah, mi-e greu sa scriu, pentru ca acolo totul este romantic. Nu poti sa-l numesti oras boem ziua, distractia incepe noaptea. Dar ziua e romantic, iar romantismul nu inseamna flori, inghetata, ciocolata si puf. Romantismul inseamna ca atunci cand esti cu persoana iubita si ea e alaturi de tine, iar impreuna descoperiti chestii placute.

Cele mai reprezentative poze ale romantismului in Praga sunt greu de decis. N-am cum sa aleg intre castel, strazi, baruri, plimbari cu trasura, plimbari cu masini de epoca si atmosfera.

Drept urmare:

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa urmaresti desfasurarea campaniei (pe www.piticu.ro, www.innocente.ro, www.arhiblog.ro, www.nevasta.net, www.lamaie.ro si www.ecostin.com) si apoi sa-ti dai cu parerea despre cine a reusit sa-si indeplineasca misiunea cel mai bine pe http://blog.vola.ro/. In data de 6 Iulie 2009 vom trage la sorti castigatorul weekendului de distractie in Praga dintre cei care au postat comentarii despre campanie pe blogul nostru. Premiul este pus la dispozitie, evident, de catre Czech Airlines.

Si acum daca vrei sa castigi un week-end la Praga, all inclusive, platit, cu fete si bautura si etc … n-ai decat sa comentezi. E atat de simplu.

Vor mai urma poze ca subiectul nu s-a epuizant.

Comenteaza aici si ai sansa sa castigi un week-end la Praga. Grabeste-te deja sunt 100 de comentarii.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

20 thoughts on “Praga Romantica

  1. Salutare voua! in primul rand tin sa va spun ca nu sunt o experta in a fotografiei,dar recunosc romantismul si ce tine de el!sa sti-ti ca v-au reusit unele poze,care intradevar te atrag sa te duci sa vezi locul acela minunat,sa te plimbi prin piata veche,deasemenea pe podul Carol,seara la clar de luna,si sa admiri peisajul ce ti-l ofera orasul 🙂 ..uff!!ar fi o ocazie buna sa trezesc romantismul din inima pritenului meu:P
    …multa bafta.

  2. Ce sa spun….prima poza putea fi facuta oriunde.Romantism la Praga vreau sa vad .Nu m-ati convins.

  3. Am vizitat multe alte tari,orase frumoase,dar am auzit ca Praga este frumoasa si romantica….insa nu am avut ocazia pana acum .Mi-ar face mare placere sa vad Praga, pt ca eu tot o romantica sunt, in adevaratul sens al cuvantului….pupici……iubiti-va mult cei care sunteti acolo

  4. Da, cu siguranta Praga cea romantica e si cea mai spectaculoasa, mai ales fotografia cu cei 2 porumbei albi pe fondul turnului de piatra.
    I love Praga!

  5. Ok bun, am vazut ca va pupati, si ala presupun k e romantismul, insa unde e Praga? Uite, daca iti dadea tema asta pentru orasul Venetia, daca nu faceai o poza cu tine si iubita sarutandu-va printre mii de porumbei din piata san marco, sau pe puntea suspinelor, degeaba va mai duceati sa surprindeti romantismul. Asa are si Praga cateva locuri absolut memorabile si reprezentative pentru romantismul lor pe care insa voi nu le-ati surprins corespunzator. V-as arata eu care sunt acele locuri…dar inca imi pierd vremea prin tara la noi, si n-am ajuns sa vizitez locurile astea decat in poze. Time flies, maybe it’s time to fly with Vola!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.