home to blog PR-ul revine

PR-ul revine

Un prieten a primit un mail in care se cere adresa de mail pentru alcatuirea unei baze de date de mailuri.

Reiau, pentru cei care n-au inteles, cineva de la un anume PR (nu dau nume ca ma cunoaste lumea), a trimis un mail catre o anume persoana in care ii cere acelei persoane o adresa de mail pe care sa o foloseasca in alcatuirea unei baze de date.

Dohh. Daca ai trimis un mail, ai deja mailul si ai baza de date, cel mult poti cere consimtamantul si aprobarea ca sa te bagi in baza aia de date si sa primesti comunicari de la ei.  OF! E grele cu netul asta.

Sunt curios, in offline trimiti o scrisoare la o adresa in care scrii ca vrei sa iti dea adresa pe care sa ii trimiti corespondenta?  Nu cred ca e blonda, daca asta ma intrebati.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “PR-ul revine

  1. Poate că solicita două lucruri odată: acordul de a trimite mailuri şi adresa pe care destinatarul preferă să primească corespondenţa.

    Am auzit că unii au mai multe adrese de mail, cică e o chestie nouă.

    În fine – uite una tot cu piar, m-a sunat azi cineva de care n-am auzit niciodată să-mi spună că mi-a trimis un comunicat şi să mă-ntrebe dacă l-am citit, să nu-l fi trecut eu la spam.

  2. Astept cu drag momentul in care o sa-l sune cineva pe piticu sa-i cera lista de mailuri ale comentatorilor de pe blogul lui. Aia ar fi o zi speciala! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.