home to blog Poze Liberty Parade 2011

Poze Liberty Parade 2011

Va las sa vedeti in albumul asta nebunia ce a fost pe plaja dintre Venus si Saturn. De data asta a dormit Saturn-ul, dar Venusul a vazut de la balcoane toata scena si luminile.
De altfel, Mamaia era pustie in comparatie cu ce aglomeratie am gasit in statiunile din sud. Si se spune ca au fost 150.000 (cifre umflate de marketing) de oameni la mare. Dar mai mult de jumatate dintre ei 80.000 (cifre oficiale jandarmerie) au fost la Liberty Parade. Si in timpul asta in Mamaia era pustiu.

In ordinea aparitiei

Liviu Hodor si DJ Andi.

Fetele Pepsi.

Vali Barbulescu.

SHARAM

Video:

DJ ALLEN

DJ ANDI si LIVIU HODOR

VALI BARBULESCU

Si o  mica incursiune in backstage.

Multumesc Radio21 pentru inca o noapte magica.

10 thoughts on “Poze Liberty Parade 2011

 1. Eu cred ca de fapt toti oamenii care se spune ca au fost la mare au fost de fapt la liberty. sute de mii. si nu ca asa zic comunicatele alea de marketing ale statului ci alea adevarate ale jandarmeriei private. mamaia goala, eforie gol, neptun asisderea. toate hotelurile erau goale, toti erau la concert sau de fapt nu existau.
  Eu inteleg ca trebuie facuta reclama unui asemenea eveniment. Si ca trebuie sa fie laudat dupa ca sa vada dusmanii ce cojones avem noi, oraganizatorii. Dar prea exagerezi. Crezi ca gradul de ocupare al hotelurilor se vede in functie de cat de pline sunt cluburile din mamaia? Ca astia fabrica cifre de marketing dupa cum le numesti tu, dar de fapt plajele sunt goale? Cum naiba se face atunci ca in eforie trebuia sa merg la plaja de la ora 6’30 [da 6.30 dimineata] ca la 7 deja era plaja plina ochi, inclusiv sezlonguri?

   1. Stai putin, adica imi spui mie ca realitatea si antena, televiziuni care iubesc partidul conducator, accepta sa faca stiri de marketing pentru diavolita blonda? Sa fim seriosi. Datele alea prezentate sunt venite de la hoteluri care cica sunt obligate sa raporteze zilnic numarul turistilor. Nu vad nici un motiv pentru care ar da cifre mai mari pt ca ar insemna si incasari mai mari pt ei, implicit impozite mai multe de platit.
    Evident ca nu toate hotelurile sunt pline, mai ales in mamaia, dar prin alte statiuni e posibil un grad de ocupare de 60-70 la suta.
    Daca un reporter vrea sa munceasca un pic, poate sa verifice puncual la fiecare hotel sa vada daca cifrele ‘se pupa’ si apoi sa traga o concluzie. Dar nu mai bine sta el la plaja si il filmeaza pe becali pe skyjet?

   2. nu iti zic tie, o zic ca asa fac.
    Li se da o cifra sau se zice, hai sa faceti un material cu cat de multa lume e la mare, poate vin clienti si la noi. si aia se chinuie sa ia imagini cu lume care se distreaza, cu preturi mici, tampenii din astea.

   3. Si daca oameni nu sunt pe plaja, preturile sunt mari si ministerul vrea sa minti, de ce accepta televiziunile chestia asta, din moment ce asteapta orice chestie [fiul nu stiu carui deputat a facut nunta de xx mii de euro] ca sa mai atace guvernarea. ca obligati ma gandesc ca nu pot fi….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: