home to blog Povestea unei parcari

Povestea unei parcari

Undeva la finalul anului trecut, prin noiembrie sau decembrie cineva s-a apucat de sapat intr-unul din coltul Casei Presei. Inainte, acolo, primaria sectorului 1 impreuna cu niste sponsori amenajasera un parc si plantasera cu mare fast ceva copaci. Ei bine, s-au apucat sa sape, dupa care au nivelat terenul si au pus pietris. E clar, acolo fac parcare.

Intre timp a venit prima zapada si in pauza dintre ninsori au inceput sa sape niste gauri in parcare, au adus bordurile, credeam ca se termina imediat. M-am gandit, au uitat canalizarea si au inceput sa sape – bine ca n-au asflatat – ca doar asa se intampla pe la noi, iti amintesti ca ai uitat canalizarea dupa ce termini lucrarea.

Pana la urma cam asa arata parcarea acum. Un teren gol, cu niste balast pe el, cu gauri in mijloc si cu niste muncitori care stau la taclale langa masinile parcate acolo in spate. Cand va fi gata? Pai sa ne gandim, au dat deja drumul la turnurile din Piata Presei si nu s-a blocat toata zona,  atunci nu mai e nici o graba, banii sa curga.

Morala e alta. Daca parcarea a ajuns in stadiul asta in mai putin de o luna de zile, cat dureaza sa fie finalizata? In Romania.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Povestea unei parcari

  1. Doar ca sa ne distram: inainte de inceperea acestor lucrari, stateam la cafea la etajul Jurnalului, ma uitam pe geam si debitam:
    “Ba nene, daca as putea sa ajung la Voiculescu i-as da o idee cu care si-ar face o imagine cat toate zmacurile lor de campanii: sa porneasca proiectul BISERICA JURNALISTILOR.” (in acel spatiu)

    Dupa aia am zis: sau macar o parcare misto. Pan’ la urma a iesit un kk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.