home to blog Povestea unei parcari (III)

Povestea unei parcari (III)

Partea a treia. Partea a doua, partea intai.

Dupa cum stiti (ati citit in episoadele trecute), la Casa Presei, baietii de bine de la RAPPS s-au gandit sa faca niste parcari pe aici pentru miile de masini care vin in fiecare zi la munca in aceasta parte a Bucurestiului. Acum sunt si mai multe pentru ca s-au deschis si turnurile din Piata Presei Libere, iar acestea nu sunt dotate cu parcari decat pentru sefi.

Revenind, dupa ce le-a luat un an ca sa faca parcarea din partea stanga a Casei Presei, acum s-au apucat si simetric de parcarea din partea dreapta. Si de vreo doua saptamani buldo-escavatorul asta tot pietruieste si niveleaza pietrele acolo. Asta pana azi, cand …

Dupa ce a nivelat frumos toata parcarea cu lama buldozerului, carand pietris dintr-o parte intr-alta si-au amintit ca probabil au uitat sa traga firele de curent sau tevile de la canalizare, drept urmare s-a apucat iar de sapat.

Ma  intreb, oare astuia nu ii pare rau pentru ca a muncit in zadar in ultimele doua saptamani? Cum adica sa te chinui sa nivelezi terenul, sa mergi cu polobocul sa vezi ca e drept (glumesc) si asa mai departe, iar dupa sa vina cineva sa iti zica: bine, acum sapa santuri aici.

Bine, totusi asta a avut noroc ca a sapat acum santul. In parcarea cealalta s-a facut asta dupa ce s-a turnat asfaltul.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Povestea unei parcari (III)

    1. aha aha :)) de unde naiba sa stiu ca se cheama butoi:) dar vezi ca era compresorul in dreapta 😉

      deci da, e dreapta 🙂 si probabil a mers cu butoiul pe acolo.

      nu stau sa ii verific cat lucreaza 🙂 totusi :))

  1. Intrebarea mea este , in ditai spatiul ala chiar nu puteau sa faca ceva sub/suprateran ? macar cu inca un etaj sa incapa de ori mai multe masini , chiar nu suntem ins stare sa trecem de nivelul ” indreptam pamantul trangem niste linii cu vopsea ” si gata parcare ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: