home to blog Povestea plagiatului lui Ponta pe scurt

Povestea plagiatului lui Ponta pe scurt

Pe 18 iunie, apare stirea ca Ponta a palgiat. Stire anticipata de presedintele Basescu, cu apelativul dottore si presupusa ca a fost data pe surse de fostul ministru al educatiei, fara bac, Funeriu.

Presa ia foc, aloca spatii largi evenimentului, iar actiunea de plagiat se spune ca e un sabotaj la adresa romanilor.

Pe 21 iunie, ministrul educatiei, Liviu Pop, cere comisiei de evaluare a tezelor de doctorat si asa mai departe (denumirea asta ciudata – cnatdcu) un raport complet de evaluare in noua puncte. Ce au facut, ce nu au facut, cate sedinte au facut si componenta lor, propuneri, tezele de doctorat verificate, concluzii si imbuatatiri.

Zoso are documentul, il puteti citi la el integral.

Pe 25 iunie documentul de mai sus iese din ministerul educatiei. Adica a mai stat cateva zile pe la secretara, ca deh, era joi, vinerea nu se lucreaza, joia e zi scurta, lasa luni ca de aia suntem bugetari.

Documentul avea termen, joi 28 iunie ora 12. Logic ca cei de la CNATDCU nu au putut sa se conformeze pentru ca erau prea din scurt. Asa incat, vineri ministrul educatiei a desfiintat CNATDCU. Dupa care l-a infiintat la loc, dupa care l-a desfiintat iar. Daca aveau sistem de project management integrat, electronic, ii rezolvau pe astia de la minister din doua miscari, dar la noi e mai greu cu astea.

Bonus: i-au taiat si curentul in timp ce acestia evaluau doctoratul lui Ponta.

In lipsa de abilitati si pentru ca nimic nu se poate publica in Monitorul Oficial (v-am explicat mai devreme de ce), Ponta este prim ministrul slavit. Adica el are puterea, de ce va chinuiti irelevantilor.

 

Bonus 2: Hadar, Anton Hadar, prof. univ., dr. – presedintele sindicatului Alma Mater al profesorilor (cei care ies in strada si cer lefuri mai mari ca sa faca un invatamant de calitate – LOL), vine si afirma ca … ce daca Ponta a plagiat cu copy/paste 150 de pagini daca a mai avut inca 400 de pagini scrise corect tot de el.

Bonus 3:

Si noi inca traim in Romania.

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Povestea plagiatului lui Ponta pe scurt

  1. tot pe scurt: cand oare o sa fim mai abili in a intelege ce se intampla de fapt, si nu vom mai pune botu’ la ce vor smekerii…e clar ca nu sunt cu chioru’ nu? 🙂

  2. Ce plm, crezi ca scrierile lui Hadar sunt originale? Luati cartile de la poli, alea dinainte de ’90 sunt traduceri din rusa, iar astea noi sunt de la francezi si americani.

  3. Mi-a placut reactia initiala a lui Ponta: ceva de genul “mie puteti sa-mi luati titlul de doctor, ca nu ma intereseaza, doar sa nu-mi afecteze viata politica”.
    Nu astea au fost cuvintele lui, dar undeva pe-acolo…

    1. Valoarea iti sta in nume ? Latri peste tot ? Cat vrei sa taci doua (2) zile ? Orice om are un pret. Cincizeci de bani ? Fifty bani e deja prea cosmopolit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.