home to blog Povestea incendiului de la Armeneasca

Povestea incendiului de la Armeneasca

Hai sa ne amintim. A luat foc cladirea de la Armeneasca, am vazut in direct la TV cum evolueaza incendiul. Am vazut cum pompierii intervin si ce fac, stau. Isi arunca masina in flacari ca sa vada daca rezista, se uita la cladire cum arde. Si asta chipurile din cauza unui portar care nu a intrerupt energia electrica.
Pompierii s-au plans ca li s-a refuzat o simulare de incendiu in cladirea respectiva si iata ca s-a intamplat.


REALITATEA.NET . Primii pompieri sosiţi la incendiul de la Millenium Business Center au fost ţinuţi la uşă de portarul clădirii.

Zum zum. Ati vazut video nu va vine sa credeti, mergem mai departe. Cine a refuzat interventia pompierilor? Proprietarul.  El avea cladirea asigurata deci si interes sa isi ia banii.  Pompierii de ce nu i-au futut un pumn in gura portarului, de ce n-au patruns in cladire spargand geamuri si usi si de ce n-au taiat curentul? Pentru ca nu sunt platiti pentru asa ceva. Sunt platiti sa apere bunurile care vor ei sa le apere. Sau bunurile pe care iau taxa de protectie?

Fulger? In cladirea Milenium, care are paratrastnete, care mai are alte antene deasupra, care mai are alte cladiri intalte in zona? Sau o chestie pirotehnica pusa intentionat, unde pompierii erau pregatiti sa intervina. Imagini de mai inainte nu exista.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Povestea incendiului de la Armeneasca

  1. Si daca eu imi dau foc “accidental” la apartament si nu permit accesul pompierilor, astia stau si se uita cum ia foc tot blocul? 🙂

   Sau daca ia foc locuinta si nu e nimeni acasa, asteapta pana vine cineva sa le dea acceptul ?

   Habar nu am cum e legea, dar daca e precum spune Arhi, toata treaba e jenanta rau de tot.

 1. Se intra in orice cladire cu sau fara aprobarea propietarului, atata timp cat sunt in pericol vieti omenesti si cladirile din jur.

  Nu vreau sa aduc acuzatii, dar totul e cusut cu ata alba. O cladire care nu aducea profit, care a costat mult si care nu era ocupata in totalitate. Concluziile le trageti voi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.