home to blog Povestea cu aerul conditionat

Povestea cu aerul conditionat

Eu nu sunt ca altii, mie chiar nu-mi place aerul conditionat. In schimb, aici, in State, toata lumea folosete aerul conditionat. Ma rog, acum e si o perioada mai fierbinte, sunt undeva la 39 de grade afara – celsius, in Houston. Insa cum aerul e foarte uscat, nu se simte chiar asa de fierbinte. Uneori e irespirabil in timpul zilei, dar dau vina pe asta pe poluare.

Ziceam ca toata lumea folosete aerul conditionat. Dar sa nu credeti ca il foloseste sa se racoreasca, e atat de intens folosit si la temperaturi atat de mici incat dimineata aburesc geamurile. Si nu aburesc de frig ce e afara, ci aburesc pe dinafara de frig ce e inauntrul hotelului. Iar eu mai vin o data si intreb de ce ai folosi aerul conditionat. Si de ce l-ai folosi la temperaturi asa de joase? Adica pana la urma ce e afara e tot natural, e normal, e normal sa fie cald. Si ce faci cand iesi din incapere unde sunt 16 grade, ca asa tii aerul conditionat, la o temperatura de 39 de grade afara?

Iar pentru ca ieri am fost pe jos pana in centru am putut sa observ soferii de pe strada. Cei mai fericiti erau cei din masinile cu geamurile deschise, iar cei cu geamurile inchise la 39 de grade, ce foloseau categoric aerul conditionat, erau crispati si foarte incruntati.

Si totusi, e natura afara, verde, mireasma placuta …

 

Si pentru cei care ma tot intreaba ce caut eu in Statele Unite, la Houston si nu citesc piticu.ro (ca n-ar fi inca 3 articole in care am scris asta):

E clar acum?

8 thoughts on “Povestea cu aerul conditionat

  1. Stiam si eu un viteaz care mereu tinea ACul la mini, 16 grade cat tinea instalatia din masina. Intr-o zi a dat sa coboare si pana sa dea si al doilea picior jos din masina era intins lat pe trotuar.
    Rezultatul? Meningita iar de atunci deschide geamu` si te cearta daca apesi butonul de AC…
    Sincer, eu unu-s satul de atat aer rece si mi-e dor de caldura naturala.

  2. Noi, echipa Super Klima Instalatii, stim ca instalarea unui aparat de aer conditionat presupune mult mai mult decat simpla achizitie a produsului. Pentru ca stapanim toate problemele care pot aparea, iti putem face viata mai usoara, ocupandu-ne noi de toate aspectele instalarii aparatului de aer conditionat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: