home to blog Politistul cu mustata

Politistul cu mustata

Da, tu ala care ai fost claxonat si injurat azi in Militari.

Sa te duci frumos la seful tau, iti faci referat, scrii acolo penalizare, scrii motivul pentru ca stateai in masina politiei rutiere  ca boul pe banda doi a drumului si beai cafea.

Dupa care  ti-o semneaza, te duci cu ea la departamentul juridic si la cei de la resurse umane si astepti sa te convoace in sedinta disciplinara unde vei primi mustrare verbala. La a doua abatere vor exista si probe video, iar atunci discutam si cu alte cuvinte.

6 thoughts on “Politistul cu mustata

 1. Eu eram intr-o dimineata pe la ora 4, nu ma intrba ce faceam, cu camera video pe la unirii, filmam ceva. La un moment dat 2 masini de politie se aud din departare, girofaruri sirene, tot tacamul… de parca venea sarkozy nu alta.
  Pt o fractiune de secunda mi-a trecu prin cap sa apas rec sa-i surprind, ca doar nu muream pt 10 secunde de banda.
  Intra baietii in albastru nervosi in intersectie, blocheaza circulatia (alea 5 masini care erau pe strada 😀 ), inainteaza spre Eroilor cand deodata opresc girofarurile si trag pe dreapta. Se dau baietii comozi jos din masina si se aseaza la usa unei rotiserii, nu stiu cum se cheama, probabil sa-si ia cafeaua sau shaorma de dimineata. Culmea e ca nici macar nu era deschis respectivul magazin, dar ei s-au pus civilizat la rand si probabil au inceput sa discute planul pt ziua ce incepea.
  Stiu, pare incredibil. Imi pare rau si acum ca nu am dat rec la camera 🙁 probabil avea si Realitatea subiect breaking news :p pt o zi si poate isi luau baietii si o mustrare de 15% din salariu.

  Gabori idioti!!

 2. Fiti atenti ca a iesit piticu la volan pe drumurile publice 😀

  Eu zic sa iti cauti un suport pt pus pe bord aparatul foto si il lasi pe rec de acasa la rtv si inapoi si sigur in acea aproximativ o ora iti faci cel putin 10-20 de subiecte tari 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.