home to blog Politistul cu BMW revine

Politistul cu BMW revine

Daca ieri v-am prezentat politistul care atunci cand n-are chef sa stea in trafic isi pune girofarul si pleaca pe contrasens. Astazi, acelasi politist a fost surprins pe strada, parcand fix in mijlocul trecerii de pietoni.

1292150_10151893989187490_576648902_o

Nu-i asa ca vazand imaginile astea, oricine vrea sa se faca politist? Poti parca unde vrei fara sa iti ceara nimeni socoteala. Poti merge cum vrei pe strada, ca daca e ceva iti pui girofarul si instant te transformi in misiune… etc.

Stiti ca sunt soferi de ambulanta care sunt vanati si de cele mai multe ori sunt amendati de politisti ca aparent acestia nu au nici o “urgenta” si drept urmare se plimba cu masinile prin oras. Dar in schimb pe politisti nu ii amendeaza nimeni. Ah. Daca aveam logan as fi neutralizat drive-test-ul asta de la BMW. Pe principiul, nu stiu frate, n-am vazut.

Poza de pe Facebook.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

One thought on “Politistul cu BMW revine

  1. Am mai vazut si eu unul d’asta (poate chiar acelasi), a ramas blocat intr-o intersectie asteptand sa-i vina randul, doar ca a pus girofarul in functiune si normal ca atunci s-au oprit toti. Ca sa iasa el, unicul, din intersectie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: