home to blog Polițiștii folosesc Waze pentru a-și ascunde radarele

Polițiștii folosesc Waze pentru a-și ascunde radarele

Vineri când am venit la București am stat pe Waze, ca să vad unde sunt radare, care e calitatea drumului și asa mai departe. Nu de puține ori am văzut prin Vrancea și Buzau, localități unde radarele erau mascate de utilizatori de waze.

Cu alte cuvinte, omul anunță radarul pe Waze, că așa crede el că este corect si civilizat. Dar tot pe Waze sunt și polițiștii care văd unde s-a pus radarul, stau acolo, astfel încât în aplicație nu vezi moaca de polițist. Vezi doar doi utilizatori suprapuși, utilizatorul din mașina de poliție care este suprapus peste polițistul anunțat de vreun participant în trafic.

Partea și mai interesantă e că în momentul în care polițiștii sunt deconspirați și anunțati pe aplicația Waze, imediat se apucă și își modifică locația. Adică se mută în alt loc. Nu cred că stau mai mult de jumătate de oră după ce s-a anunțat pe Waze că sunt acolo.

Știu că polițiștii mai stăteau la pândă și pe stațiile CB. Acum o fac și pe Waze, iar aici sunteți identificabili cu toții. Și vedeți că folosiți telefonul mobil la volan.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

17 thoughts on “Polițiștii folosesc Waze pentru a-și ascunde radarele

  1. Cristian, nu fi asa de sigur. Daca eu (sau altcineva) am telefonul cu ecran mare sigur imi permit sa afisez si ceilalti wazeri pe ecran. Asta ar fi un aspect, mai sunt si altele.

 1. Cel mai probabil ei pot folosi aplucatia waze si cand porneste aplicatia daca este in punctul unde este radarul….waze intreaba useruldaca este politie daca se mai afla in locul acela si atunci el poate da pe nu mai este acolo si atunci in 5 min dispare. Asta este o abureala cu ssuprapusul, pentru ca soferul este anuntat vocal si vizual asa ca degeaba ese uaerul suprapus.

 2. Corect si civilizat e sa anunti politisti pe waze? :)))
  Corect si civilizat e sa mergi legal, ca in tarile civilizate, alea de le invoca toti, dar nu specifica ce amenzi au. De-ti tremura mana pe waze :)))

 3. Am patit-o dar nu in Vrancea ci undeva in judetul Timis, aproape de Timisoara. Bineinteles ca fac parte dintre soferii care tin activat Waze-ul in timp ce conduc si m-am ghidat dupa indicatiile anumitor participanti la trafic. Ghinionul meu e ca radarul s-a mutat la aproximativ 1km mai aproape de Timisoara si neatentia mi-a adus si o amenda.

 4. Deci se pare ca waze nu-ti aduce pana la urma niciun beneficiu, ba din contra poti sa faci accident butonand la telefon in timp ce conduci sau poti sa anunti punctul radarului si prin comanda vocala?

 5. Gresit. Politistii isi fac cont de utilizator pe waze si scot atentionarile puse de catre alti utilizatori, cum ca un filtru de politie a fost semnalat 🙂
  Auzita de la un politist 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: