home to blog Politisti noi in intersectii

Politisti noi in intersectii

Acum ceva timp politistii comunitari au efectuat un curs de pregatire pentru a deveni politisti de circulatie. Azi i-am vazut in intersectii, sunt cu veste galbene, cu bascute si stau si se uita la masini.

Astia sunt politistii care iti vor da de acum inainte amenda pentru ca te bagi aiurea in intersectie, pentru ca depasesti linia continua, sau pentru ca nu porti centura de siguranta. Deci … sa te tot distrezi.

Daca Bucurestenii nu sunt obisnuiti cu asa ceva, politistii comunitari activeaza de ceva timp prin provincie, iar pentru mine sunt cele mai urate prezente din intersectii. Bine, eu ii consider ca in loc sa fluidizeze ceva trafic nu fac decat sa incurce dar asta poate fi doar parerea mea.

10 thoughts on “Politisti noi in intersectii

 1. Ai ceva dreptate dar sa stii ca mai sunt si cativa politisti care chiar stiu sa vorbeasca cu tine si, culmea, dirijeaza si foarte bine circulatia. Astia cred ca sunt aia de care faceau misto restu` “jmekerilor” care nu stiu sa lege doua vorbe!

 2. Ia fiti atenti aici: eram ieri in intersectia de la dorobantilor, Perla, ambuteiaj ingrozitor. Treceau cateva masini inainte spre ASE si stanga spre Dinamo si iar se opreau. Ma uit in intersectie si vad niste ciudati de astia care ce credeti bai fratilor, in loc sa dea voie alora care faceau stanga sa mearga repede pe toata latimea sensului de mers spre dinamo, inclusiv linia tramvaiului, se tineau de regula ca sa nu incalci linia cand sunt mai mult de 2 benzi pe sens. Pai bai panaramelor, rolul vostru acolo e TOCMAI sa fluidizati circulatia si sa rezolvati ambuteiajul, si aveti dreptul sa suspendati regulile de circulatie, boilor.
  Deci trebuia sa dati repede drumul peste tot pe unde se putea sa se fluidizeze. Si apoi reinstaurati regulile de circulatie.
  Revin: mi-am bagat picioarele si cand au facut semn sa mergem am luat-o nenica stanga pe langa toti care stateau aiurea in carnat si m-am tot dus pe linia de tramvai. Cand au vazut aia din spate asa au luat-o la fel.

  Deci astia habar nu au care le e rolul si ce pot sa faca.

 3. Bravo, nea’ 18 centimetri lipsa…
  Si hai sa le dam drumu’ si pe trotuar, eventual si pe contrasens, ca vine domnu’ 18 centimetri care se grabeste. Si asa dam naibii toate regulile de circulatie, ca, deh, se grabeste omu’.

  Si, ca sa inteleg ceva din ce-ai zis tu acolo… Ai incalcat o lege si nu ti-ai luat amenda. Cine te impiedica acum sa fii stapanul soselelor si sa circuli cum ti se scoala? Sau cine il impiedica pe altul sa faca la fel ca tine si sa blocheze in alta parte, ca, deh, se poate, asa a facut si 18 centimetri lipsa…?

  Giboni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.