home to blog Politicienii la superlativ

Politicienii la superlativ

Un singur lucru bun, am reusit sa scoatem un “whatever” si un “ce naiba” de la politicieni. Adica un alt limbaj decat ala politic din fata presei.

Am fost in seara asta in Club A la intalnirea intre candidatii cu blog si bloggeri. Ei au spus cateva lucruri pe care le-am notat pe o juma de sfert de foaie. (adica se ia foaia, se imparte in patru, o patrime se indoaie pe din doua si acolo am scris ).

Programele electorale sunt degeaba.
ADP-ul matura strazile in sectorul 5, in loc sa aibe grija de parcuri – asta e … n-avem ce face mergem mai departe.
Gusa nu ofera nici o garantie.
2 noname (iar aici ma refer la tipul de la Partidul Ecologist si cel de la PNL pe care nu-i stiu de niciunde.)
Bodu e necasatorit : – )

Ni s-a spus ca noi, bloggerii, suntem formatori de opinie, in schimb noi i-am invitat pe politicienii astia sa isi aprobe injuraturile si sa ne vedem dupa alegeri daca vor mai avea blog.

Pe scurt, subtire de vara, ei nu se implica sa castige ceva, noi nu ne putem implica sa ii sustinem.

Si ca sa ii raspund Laviniei Sandru, eu nu intru in politica ca sa nu ma murdaresc. Cand voi considera ca am facut destule incat sa ma pot murdari de rahat, atunci voi intra in politica.

Poze la zoso

32 thoughts on “Politicienii la superlativ

 1. Nu trebuie sa te conving eu ipo, tu trebuie sa alegi … citeste tot ce poti de fiecare candidat – ce a facut pana acum, de ce e in stare, ce stie, ce vrea sa faca in S2 – TU esti singurul in masura sa iei o decizie

 2. @Dragos Dinca: Aha, deci nu trebuie sa ma convingi de nimic? Ai facut fapte de asa renume incat vorbesc ele pentru tine? Campania electorala trebuie sa o fac eu, in sensul ca trebuie sa muncesc sa aflu ce-a facut unul si altul, sau trebuie sa vina politicienii si sa se prezinte cu planuri, strategii bazate pe fapte concrete si realizari din trecut?\
  In fine, n-are rost sa continuam discutia aici la piticu in curte…

 3. domnule bodu,sebastian bodu,
  aceasta e metoda adoptata de dvs in campania asta? “Erau fete dragute in sala, mai ales una care statea jos pe randul de langa scena.”
  Regretabil,sincer!
  Eu una,nici in cele mai groaznice cosmaruri nu m-as “uita” la dvs.
  Spor la agatat electoratul (de gen feminin)!

 4. cum vreti domnilor sa-si arate experienta daca nu`i lasati ? asa cum le-au fost date sanse multora si au demonstrat ca nu sunt buni de nimic in a conduce o primarie, dati sansa si altora sa vedem ce se intampla!
  Ah,nu o sa faca nimic? ok , next! pana se va ajunge la cel mai priceput si bun primar pe care il vom vota 10 mandate de acum incolo ! Dar,atata timp cat continuati sa`i votati pe aceeasi,pt simplul fapt ca au facut 2 scoli si 3 parcuri… imi pare rau,nu aveti ce comenta!
  Parerea mea!

 5. @Cleo: OK, am zis ca data viitoare o sa incerc sa particip si eu la o intalnire cu politicienii. Ca sa nu mai fiu acuzat ca dau din gura in necunostinta de cauza.
  Cat despre sansele pe care le merita sau nu Dragos Dinca, nu i le pot acorda prin vot. Desi locuiesc in sectorul 2, am adresa in buletin tot in 3, unde lucrurile sunt mai simple. Mult mai simple. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: