home to blog Politica angajatorului

Politica angajatorului

:D) avem departamente de resurse umane si head hunting.

Pana aici toate bune si frumoase, mai departe astia sunt degeaba, platiti cu bani buni, plini de hartii si intotdeauna cu cate ceva de facut. Astfel se intampla de fiecare data de cate ori vrei, sa zicem, o adeverinta.

Din cand in cand, probabil impinsi de la spate, astia incep sa iasa pe piata sa caute oameni noi. Iar cand ii gasesc le spun … ba … avem job la noi, nu vii la noi, nu iti oferim nimic, dar avem job la noi, iar eu sunt head of human resources, deci sunt persoana importanta, nu vii la noi ?

Ce dracu e abordarea asta? Si cand te gandesti ca pe piata muncii trebuie sa se angajeze profesionisti nu orice … sau ca astia de la human resources trebuie sa angajeze profesionisti. Pai intai trebuie sa fie profesionisti angajatorii daca vor performanta, daca nu … noi ne facem ca muncim, ei se fac ca ne platesc – imnul anilor ’90 in Romania.

3 thoughts on “Politica angajatorului

  1. “Noi ne facem ca muncim, ei se fac ca ne platesc” ai dreptate 🙂

    Un manager de succes in primul rand va fi un om de resurse umane. Daca el nu cauta sa ia cei mai buni oameni pe care sa ii motiveze … inseamna ca nici el la randul lui nu este motivat.

    O sa mai traca ceva timp, pana resursele umane nu vor mai fi SF pentru companiile romanesti.

  2. Companiile nu ştiu decât să se plângă de faptul că cei care le vin la interviu sunt nepregătiţi. Probabil la fel aş zice şi eu dacă aş prinde un hrist d’ăsta la interviu.

  3. Un manager de succes nu trebuie sa fie de resurse umane. Acest departament se ocupa (prost) strict de interviuri si de chestii administrative .De motivarea angajatului se ocupa managerul care se ocupa si de resurse. Peste tot am auzit ca cei de la marketing si resurse umane au salarii uriase pe frecat menta si de multe ori am vazut cu ochii mei ca asa e..deci prost e managerul ca nu vede nimic!
    Urasc sa merg la un interviu si sa mi se spuna ..va sunam noi fie ca e bun sau rau raspunsul..cand lucrezi la o mare companie de telefonie mobila te costa atat de mult sa dai un apel sau un sms pentru omul care si-a dedicat o ora din viata pentru tine ? Fuck off heads of human resources, v-ati trezit peste noapte cu un post bun si habar nu aveti ce presupune !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: