home to blog Politia romana in 2009

Politia romana in 2009

Atentie la aceste imagini. Sunt filmate ieri, la Timisoara, cand politistii ii alergau pe suporterii aia de se bateau. Atentie la tipul care se impiedica si cade, si la celelalt care isi pierde pistolul. Din fericire cameramanul realitatea tv i-a dat pistolul inapoi fara probleme.Si te mai miri acum ca avem ministri remaniati? Te gandesti ca Blaga va face ceva mai bun? Nici o sansa.

video de la Cristi.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

40 thoughts on “Politia romana in 2009

  1. sunteti tari pe net, da’ cand o sa aveti nevoie de ei? veti suna la 112 rugandu-va ca macar asta cu arma scapata sa ajunga la timp. cand o sa fiu in cacao, eu o sa ii multumesc la astia cand vin alergand sa ma ajute … asa impiedicati, si asa cu arma scapata.

  2. Nu pot inţelege cum pot jigni unii oameni atâta de uşor.Eu unul mă simt jignit că am parte de astfel de compatrioţi şi respect pe oricine are curajul sa înfrunte cu preţul vieţii lui pe astfel de golani puşi pe distrugere. Fie el cu pistol şi experienţă sau fără.
    Faptul că vă puteţi ascunde în spatele anonimatului iar aşa-zişii ziarişti vă încurajează nu vă dă acest drept.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.