home to blog Politia lui Piedone

Politia lui Piedone

In seara asta pe drum spre magazin m-am intalnit pe strada cu o patrula de la Politia Comunitara sector 4. Baieti buni, imbracati de scandal, la fel ca mascatii, bine blindati si negri. M-au vazut ca sunt langa ei si discutau chestii inteligente, de genul ia uite ce frumos e aici, ce liniste si asa mai departe. La un moment dat unul dintre ei vede pe cineva dormind pe banca. Un coleg aprinde o lanterna, il lumineaza pe ala dormind pe banca si face o fata care exprima doar un mare: bagamiash, asta ce inseamna ca trebuie sa muncesc, sa ma duc sa il alung pe ala de acolo?

M-au lasat sa trec de ei, parand preocupati de individul ala. Iar apoi si-au continuat drumul in spatele meu, ducandu-se in alta parte.

Am facut cumparaturile, iar la intoarcere tipul ala in continuare dormea pe banca. Nu pot decat sa ii urez noapte buna nu?

In schimb si la Sala Palatului se doarmne pe asfalt. Si se pare ca se doarme bine, fiind o zona linistita. Atat timp cat nu poti dormi in Cismigiu, poti dormi linistit pe langa nu?

 

Si pe langa asta, ma gandesc cum a aparut politia sa patruleze prin oras imediat dupa protestele din Londra, dar nu ii trezesc pe cei care dorm pe banci, pe jos, care cersesc in fata magazinelor si asa mai departe. Asta e ceva normal nu?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 thoughts on “Politia lui Piedone

  1. si daca-l trezeau ala mergea si dormea mai incolo. ce puteau sa-i faca? sa-l aresteze? sa-i dea amenda unui boschetar? mai avem mult pana departe… oricat de anormal ar fi.

  2. Politie patruland pe strazi este dinainte cu mult de a incepe imbrancelile din londra. si dupa varsta lor, sunt ori studenti de la academie, ori proaspeti absolventi.

  3. Gara de Nord. Miercuri, 10 august 2011, in jurul orei 8 seara. Un specimen tot incerca sa vanda un telefon mobil agasand oamenii de la terasa KFC din incinta garii. Dupa ce a venit de nu stiu cate ori la masa noastra, i-am zis sa ne lase in pace, ca vom chema politia. A ras si a spus ca are ‘politia sub picioare’. Pana la urma a plecat. Paznicul de la KFC a stat, s-a uitat si ne-a spus ca specimenul are dreptate.

  4. La politia comunitara din sectorul 4 au dat multi oameni afara apoi au facut alte angajari, numai ca de data asta erau angajati pilosii sau cine dadea 1000-1500 de euro. Au dat afara oameni care stateau chiar in sectorul 4 si au pastrat oameni care locuiesc chiar si la 40 de km de Bucuresti. Cheamai paia cand ai o urgenta. Nici inainte nu erau cine stie ce, dar acum au ramas numai spartii in cur.

  5. Piedone a taiat in carne vie la Politia Locala sect.4 si a dat afara numai oamenii care erau de baza, lasand in sistem numai spagarii si pilele si prietenii din copilarie. Pacat!!!….aveam incredere in Piedone dar sa stiti ca nu este chiar asa (dovada… felul cum a obtinut permisul de conducere).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.