home to blog Politia locala din Bucuresti si cum inteleg ei ce este un parc

Politia locala din Bucuresti si cum inteleg ei ce este un parc

In Herastrau in week-end, niste oameni sau mai multi oameni erau adunati ascultand o trupa care venise sa cante acolo. Acum e interzis cantatul in parc, ceva? Pentru ca politistii au intrat cu caii peste multime. Iar unul dintre politisti a fost agresat de multimea furioasa.

Aparent in tara asta bananiera a noastra nu poti sa iti desfasori o activitate fara sa dai spaga, fara sa dai explicatii, fara sa vina cineva si sa se bage peste tine. Pentru ca de ce te-ai duce intr-un parc unde sa te asculte vreo 50 de oameni, cand poate sa vina foarte usor politia sa te dea afara de acolo.
Via Hotnews

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

16 thoughts on “Politia locala din Bucuresti si cum inteleg ei ce este un parc

   1. Da exact, normal ca iti trebuie, mi se pare absurd cum toata lumea crede ca democratia e libertate fara limite. Libertatea ta se opreste acolo unde o ingradeste pe a mea.

    Ce s-ar intampla daca de maine ar canta zilnic 100 de trupe in Cismigiu? Ai mai avea loc sa te plimbi, sa citesti o carte? Ai impresia ca poti sa faci ce vrei pe domeniul public? WTF????

   2. Evident ca iti trebuie autorizatie de la Primarie! Tu chiar nu ai vazut ce era acolo in parc?
    Iti spun si preturile de la Sibiu: 1 leu/mp/zi ptr pers fizice si 2 lei/mp/zi pentru pers juridice. De alte informatii mai ai nevoie?

 1. @Tudor , sper ca glumesti . Ai vazut ceva parcuri de prin alte tari civilizate ? Daca nu , ia un loc si mai viziteaza.

 2. Tudor, Tu macar mai citesti legislatia, sau esti spalat pe creier de mic?

  Mi se pare trist ca tu esti lider de opinie, pentru mii de cititori lunar, dar de fapt nu ai habar despre lumea acesta, despre legislatie, drepturile omului

  ART. 3
  Nu trebuie declarate, in prealabil, adunarile publice al caror scop il constituie manifestarile cultural-artistice, sportive, religioase, comemorative, cele ocazionate de vizite oficiale ori care se desfasoara in incinta sediilor ori imobilelor persoanelor juridice de interes public sau privat. In cazul in care organizatorii unor astfel de adunari publice detin indicii sau date ca desfasurarea lor s-ar putea solda cu acte de dezordine ori ar putea sa duca la manifestari violente, au obligatia sa solicite, din timp, primariilor si organelor locale ale politiei, sprijin de specialitate.

  1. Nu e spalat pe creier, habar n-ai tu sa citesti: “incinta sediilor ori imobilelor persoanelor juridice”. Deci da Costele? IN INCINTA! Interesul public sau privat nu inseamna ca e in spatiu public sau privat.

   Ce credeai? Ca poti sa faci orice in parc si sa nu anunti pe nimeni?

   E usor sa dai copy paste, da sa pui neuronul in actiune e mai greu. 😉

  2. Nici n-ar trebui sa-ti raspund dar, hai, fie… ma “lovesc” zilnic de aprobari pentru ocuparea domeniului public (chiar astazi am ridicat o astfel de autorizatie) deci stiu foarte bine ce vorbesc, crede-ma. Habar nu ai ce-i aia democratie dar vorbesti…

 3. Oho..daca se intampla asta intr-o tara civilizata, baietasii aia care il imbranceau pe nenea cap de creta, isi primeau niste pulane peste spate de nu mai stiau de ei. Uita-te cum sunt politistii in America sau UK. Nici nu stau la discutii. Tzac pac esti in catuse. Dupa asta vorbim.

 4. conteaza si atitudinea politistilor, adica se poate vorbi si civilizat, fara actiuni agresive, dar si cei care canta sunt vinovati, cu toate ca eu incurajez toate formele de arta, mai bine mergeau intr-un pasaj pietonal sa cante sau la un colt de strada in centru, erau si acolo expusi, dar nu cum sunt in Parcul Herastrau

  1. Si de ce nu in parc? Trebuie sa ne ferim de politie? Nu cumva ei sunt cei care ar trebui sa ne protejeze ?

  1. Din cate spun chiar cei din formatie, au fost avertizati frumos prima oara dar ei nu au tinut cont de cererea politistilor de a nu mai canta acolo. Probabil ca politistii au gresit pentru ca nu au intrat mai “in forta” in ei…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.