home to blog Poate afla si domnul Lazarus

Poate afla si domnul Lazarus

Visul lui Dan Diaconescu de a duce OTV-ul deasupra PROTV-ului se indreapta cu pasi repezi spre realizare. Nu de alta, dar din plictiseala, din obisnuinta sau din goana dupa materiale proaste si de senzatie, OTV a reusit sa devina a 3-a televiziune in stat. Televiziunea de apartament reuseste sa stranga in fiecare seara in fata micilor ecrane mai multi telespectatori decat TVR sau Acasa TV. Mai mult decat atat, sufla in ceafa Antenei 1.

Avand o audienta dubla fata de glumele rasuflate anti Basescu ale antenei3, OTV schimba mentalitatea oamenilor. Lucrand cu cazuri simple, cu oameni simpli si cu gandire limitata, OTV reuseste sa influenteze oamenii incat acestia ii vad pe Dan Diaconescu, Luis Larazurs sau alti Furtuna de acolo ca niste adevarati Sherlock Holmes ai mediei romanesti, care rezolva si descos cele mai ciudate intamplari, dar si cele mai hilare.

OTV castiga exact prin simplii oameni pe care ii prezinta la televizor. Simplul motiv ca acolo apar oameni care cersesc pe strada, oameni care nu stiu carte, oameni care nu stiu sa vorbeasca corect romaneste, atrage publicul. Nu pentru distractia de a privi aceste lucruri, ci pentru ca cei multi se regasesc in acele imagini.
Astfel exista oameni care ar face totul ca sa apara si ei o data la OTV, sa isi spuna pasul, sa vina Dan Diaconescu sa ii ajute, sa le dea bani, iar ei sa nu munceasca.

Datorita OTV nu mai e nevoie sa muncim, nu mai e nevoie sa invatam, mai mult nici macar nu mai e nevoie sa facem ceva pentru noi. N-avem decat sa mergem la televiziune sa ne plangem ca exista fantome, ca se intampla evenimente inexplicabile pentru noi si altii, sa inventam povesti, iar  succesul va fi garantat.

Faptul ca evenimentul Elodia a ajuns serial de televiziune in direct se datoreaza OTV. Mai mult, in goana dupa audienta si toate celelalte  televiziuni au cumparat acest subiect si-l dezbat incercand sa copieze succesul televiziunii din garsoniera de la Romana, uitand de norme deontologice, idei jurnalistice, sau pur si simplu … stupidul situatiei.

18 thoughts on “Poate afla si domnul Lazarus

 1. Ar cam trebui sa nu mai am pareri preconcepute.
  Bine scris, ai dreptate.

  Partea cea mai trista e ca oamenii mai ok si generatia tanara in general a cam renuntat la tv, si-n situatia asta poate ca ce se intampla e normal, date fiind circumstantele.

 2. O singura adaugare la ce ai scris mai sus … Furtuna la care presupun ca te referi se numeste Fortuna si este profesor la Universitate “Politehnica” Timisoara … nu cred ca mai este nevoie sa mai spun ceva despre invatamant in cazul acesta nu … ?

 3. Ma numar printre cei care privesc (aud mai mult, ca tv-ul de obicei merge in background) OTV-ul cam seara de seara. De ce o fac? Probabil din curiozitate si asta pentru ca nu stii niciodata cum se termina emisiunea, ca se termina la 1 noaptea sau la 4 dimineata, ca mai vine inca vreo 3-4 invitati in direct, sau pleaca vreo 3. Pe langa asta m-am cam saturat de talk show-urile a la Realitatea. E o tipa seara de pe la 11 parca care-i de prostie infioratoare. Si coaie ma scuzi, dar si Realitatea incearca sa transforme orice cacat in subiect de interes national. Vezi cazul fetitei de 11 ani.

  Ceea ce-ai facut tu mai sus probabil fac zi de zi cei de la Realitatea/Antene, isi spun cat de prosti sunt oamenii de se uita la OTV, in loc sa-si puna intrebari de ce-au pierdut telespectatorii respectivi.

  A, da.. inca ceva, faptul ca-l respecti pe zoso chiar daca si-a cladit “imperiul” pe p0rn, injuraturi si alte lucruri mai.. “dubioase”, in schimb nu faci acelasi lucrur si cu DD, care nu face decat sa-si urmareasca interesu, audienta.
  Si ca sa fac o paralela, cam asta e parerea ziaristilor vizavi de bloguri. Ziaristi care nu-nteleg de ce voi, niste neica nimeni, rupti in fund, aduna audienta, uneori poate chiar peste ei.

 4. da…vorba lu Kindha majoritatea celor care se uita la OTV au peste 40 de ani pentru ca ei sunt mereu interesati de orice fel de prostii dinastea.

 5. Eu unul mai bine ma uit la glumele anti-base de pe antena 3 sau chiar la pupincurinstii lui Basel de pe Realitatea decat sa ma uit la Elodia seara de seara.

 6. dude, e acum emisiune la irealitatea.
  “da, sa dezbatem problema. este infiorator, cum ati putut, domnule, sa furati un colac de sarma???
  avem un invitat in studio cu care vom dezbate aceasta situatie fara precedent. vivat basescu”
  deci, concluzionand, singura deosebire dintre voi si otv este faptul ca voi aveti alt sediu si mai multi dolari de la … v..a..n..t..u..

 7. dude, e acum emisiune la voi.
  “da, sa dezbatem problema. este infiorator, cum ati putut, domnule, sa furati un colac de sarma???
  avem un invitat in studio cu care vom dezbate aceasta situatie fara precedent. vivat b..as..es..c..u”
  deci, concluzionand, singura deosebire dintre voi si otv este faptul ca voi aveti alt sediu si mai multi dolari de la … v..a..n..t..u..

 8. sunt total off topic ca sa zic asa..
  da as vrea sa intreb si chiar nu stiu unde in alta parte sa o fac
  daca am vazut mai multi gandaci in mega image de pe brancoveanu unde se poate anunta ? 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: