home to blog ploua …

ploua …

De doua zile, la ora asta din noapte, adica 3 dimineata … ploua in Bucuresti.

Nimic mai placut decat sa stai pe balcon … in intuneric … sa nu vezi nimic afara ( de s-ar lua curentul ) si sa auzi, sa asculti sunetul ploii. Sa asculti linistea … sa fii linistit si fericit.

Daca va duceti la finalul blogului meu, sau la primele bloguri, asta se intampla si acum un an de zile … numai ca acum … e diferit … e verdeata in jur, e liniste ….

Iar … eu sunt in concediu 😉

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “ploua …

 1. concediu placut!!!Ce ash vrea shi eu un concediu micutz,micutz de tot…concediu sa fie…mie chiar imi place la nebunie cand ploua..shi de mult ce o iubesc,pe ploaie,sambata seara am coborat afara shi m-am plimbat printre picaturi…a fost asha de placut….

 2. o stare placutaa descrii aici; chiar prinzi o secunda de infinit intr-un strop de ploaie…
  ma bucur pentru clipa traita atunci; nu e unica; este echilibru ca toate au un sens, ca nimic nu este aleatoriu in vietile care par, la inceput, o furtuna fara sfarsit.
  apoi,e liniste dupa ploaie si soarele rasare.
  dar cand vremea trece, incepi sa te gandesti ca sensul mult cautat este PACEA, e prezenta Lui Dumnezeu, este IMPLINIREA.
  dincolo de cuvinte sta mereu un suflet, trist sau vesel.alegerea e a noastra, restul e de la Dumnezeu…

  hmm, dupa raita prin blogurile tale extreme, aici poposesc sa-mi amintesc de starea de la ultima ploaie pe care am prins-o luna aceasta…:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: