home to blog Ploua

Ploua

Un lucru foarte bun, in final ploua. Asta e bine azi, eventual maine, mai spala din praf, il mai strage undeva si scapam de o grija. E incredibil aerul din Bucuresti de azi, e foarte misto sa te plimbi pe afara, sa stai sa te bucuri de ploaie, sa stai sa respiri.

Din pacate, pentru ca s-au taiat toti copacii de la periferie, tot praful Baraganului, si nu numai, vine in capitala. Numai ieri dimineata am gasit un strat de praf consistent pe pervaz. Asta in timp ce acum doi ani, cand m-am mutat in zona asta, nu aveam stratul asta decat dupa vreo luna de zile, nu la doua zile dupa ce am spalat.

Dar, nu-i bai, daca e sa murim de praf, macar asa sa murim. Si sa ne bucuram astfel de realizarile epocii contemporane.

In completare avem un comunicat de presa de la PMB care se lauda ca anul trecut a plantat 4.000 de copaci. Adica 4.000 de copaci tineri. Depinde in buzunarele cui i-a plantat.

11 thoughts on “Ploua

  1. io am fost prin strainatate de cateva ori si m-a mirat f tare k nu a trebuit sa-mi fac pantofii deloc. pic de praf, frate! nu pricep de ce la noi e glodul asta peste tot. se construieste ceva, ca io nu cred…

  2. …şi pentru că un sfert din oraş a fost demolat în 2 ani între ’83-84, ca să facă loc demenţei lui Ceauşescu. Şi de-aia e atâta praf.

    Şi, desigur, din pricina zecilor de km de borduri de beton, care se macină şi se transformă în praf (pe care-l inspirăm noi clipă de clipă, dă-le-ncolo de maşini…)

    Ar trebui să plouă zilnic 50 de ani. Şi să băgăm la puşcărie, tot juma’ de secol, politicienii nebuni şi hoţi, şi asta ar ajuta.

  3. Pingback: Pitestean.EU Blog
  4. Intrebarea ar fi: si cati copaci s-au taiat anul trecut? Sa facem o estimare numai pentru proiectele din Baneasa. Or fi 4000, or fi mai multi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: