home to blog Pleșu PREȘEDINTE!

Pleșu PREȘEDINTE!

Stati asa. Mecanici, lacatusi au semnat un protest? Pleșu PREȘEDINTE s-a scandat in piata? “Intelectuali care au ales prost politic?” “Ei sunt platiti din banii nostri?” (n.n – antena3. LOL!)

Bai frate! Antena 3 are mai multi telespectatori inteligenti decat ma asteptam. Ar trebui sa isi mareasca tarifele de publicitate. Eu nu stiu ce s-a intamplat, de ce protesteaza oamenii, ce jigniri, de catre cine, la adresa cui, pe motiv ca ce?

Si acum ma oftic ca n-am fost in Bucuresti sa ma duc si eu la protest. Aveam sansa sa fiu intr-o companie intelectuala, dar perfect idioata.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Pleșu PREȘEDINTE!

 1. Cristi,
  – de ce e rau ca mecanicii sa semneze un protest? numai intelectualii au dreptu de a-si da cu parerea? daca ai o anumita meserie inseamna ca nu poti avea idei?
  – ‘sunt platiti din banii nostri’ se refera la CNA, nu la Antena 3.
  – daca nu ma insel, individul cu portavoce e un sefulet de partidulet de dreapta. a facut o data o gafa cand a citat dintr-un poet ce a fost odata legionar. acest scandal l-a ridicat pentru moment ca sa cada din nou in anonimat. lozincile scandate de el sunt penibile.
  – de unde sunt telespectatorii antenei 3 mai inteligenti decat te asteptai?
  – acest filmulet nu este un reportaj jurnalistic sa raspunda la intrebarile ‘cine a jignit pe cine, cum, de ce’. raspunsurile la aceste intrebari au fost in presa. daca erai jurnalist, cautai pe google ‘protest plesu martie 2014’
  – tu ai participa intr-o demonstratie chiar daca nu ai sti de ce e acea demonstratie?

 2. revin. tambalaul ar fi cam asa:
  – plesu a scris acest articol: http://adevarul.ro/news/politica/oameni-plastilina-1_531ca9170d133766a8bff15e/index.html
  – antena 3 ‘s-a autosesizat’ si l-a acuzat de multe, numindu-l ‘porc’ si ‘profitor al tuturor regimurilor politice’ (prima e o insulta, a doua e o minciuna tampita)
  – pentru a protesta ca CNA nu amendeaza asemenea emisiuni Liiceanu a creat aceasta manifestatie. tipu cu portavocea e un sefulet de partidulet, Mihai Neamtu, un ilustru necunoscut. el a creat sloganele acestea care sacrifica inteligenta pe altarul versificatiei. uite-l aici cum scrie: http://adevarul.ro/news/politica/maoismul-intact-despre-adevarata-viata-andrei-plesu-iii-1_53232a000d133766a8e69e44/index.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.