home to blog Platim amenda batranului care l-a atacat pe Iliescu

Platim amenda batranului care l-a atacat pe Iliescu

Astazi un batran l-a injurat pe Ion Iliescu, a fost retinut si amendat de politie cu suma de 200 de lei.

Vrem sa platim amenda acestui individ care a avut curajul sa creada in libertate si sa ceara socoteala lui Ion Iliescu.

So … cunoaste cineva cum putem da de individul Constantin Georgescu de 78 de ani pentru a-l ajuta in plata amenzii?


REALITATEA.NET – Ion Iliescu a fost huiduit şi lovit cu ouă la festivităţile prilejuite de comemorarea a 19 ani de la Revoluţie.

visurat.ro oradeanul.com opreamatei.ro

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

26 thoughts on “Platim amenda batranului care l-a atacat pe Iliescu

 1. as paria ca batranul golan(conform legislatiei in vigoare) l-a votat pe iliescu de fiecare data.

  Haideti sa-i platim amenda de data asta si data viitoare poate si si pisa pe Basescu.Ca se gasesc blogarii care nu s-au dus la vot sa stranga bani sa-i plateasca amenda.
  Ma lasi ?

 2. Iliescu este un criminal si ar trebui tratat ca atare. Au murit oameni din cauza minerilor, adusi de el la Bucuresti, si au murit altii in asa zisa revolutie, regizata de jambat, care de fapt a fost o lovitura de stat cu surle si trambite. Iaca de asta ma simt asa de bine aici in Canada.

 3. Parerea mea este ca a fost un gest de marlan ,nu a avut curajul sa-i spuna lu’ Iliescu fata in fata ce-l doare,a recurs la un mijloc murdar.Si nimeni nu ar trebui sa-i tina partea acestui batran pentru nici un revolutionar nu i-o tine.Vedeti si voi comunicatul de presa al revolutionarilor in legatura cu acest incident. http://ioniliescu.wordpress.com/As vrea sa va vad cum ati fi trait la ora actuala sub autoritatea lu’ Ceausescu.

 4. Da, sunt totalmente de acord cu initiativa:D

  @cei care sunt impotriva: si ce ati fi vrut?Sa-l pupe?Sa fim seriosi, in ’89 au murit oameni degeaba, au murit oameni numai pentru ca trepadusii comunismului sa ajunga la putere. Cu alte cuvinte comunistii aia mici erau ofticati din multiple cauze pe ‘al mai mare sef al lor (cauze gen: bani, bani, putere, bani, acces la diverse lucruri, bani si, am mai mentionat cumva, bani?) asa ca l-au aranajat numai ca sa poata ajunge ei la putere, sa calareasca ei tara, sub IMPRESIA asta de libertate, ca de fapt lucrurile stau mega de rahat. Asa ca, da aveti dreptate, a fost un gest marlanesc din partea batranului. A irosit oua. Trebuia sa arunce cu niste cacati de fapt.

 5. Pentru ce au murit oameni, in ’89?
  Ca paunescu, vadim sa iasa din parlament in 2008, ca nepoata lui mizil sa intre in parlament in 2008, ca nepotul tovaresei Vass sa fie presedintele camerei dep. in 2005-2008 si apoi parlamentar… cred ca nu am spatiu sa spun de ce au murit oameni in ’89…
  Iliescu ar trebui sa emigreze in cuba, si sa ceara azil politic… ar fi cel mai corect…
  Cat despre batranul in cauza numarul amenzii si eu cotizez in contul ei…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.