home de pe net Platesc la biserica

Platesc la biserica

Oooo da … uitasem cat a trecut de cand se tot intamplau chestiile astea , cand trebiuie sa mergem sa platim la biserica ca sa ne fie bine, sau ca sa mergem sa platim la biserica ca sa blestemam pe cineva, sau sa se roage popa de naspa de cineva.
Poza cica e de pe la Botosani

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Platesc la biserica

  1. Traim in romania, cum cei tineri au cam evoluat si au plecat de pe meleaguri, au ramas pocaitii si credinciosii farisei, inraiti de sistemul politic si nevoile personale, care ajung sa intretina cea mai veche si cea mai banoasa meserie dupa prostitutie si anume Managementul bisericesc.Agresiv, a ajuns aceasta pacoste socio-culturala, motivul neimplinirii linishtii si pacii intre noi, in numele domnului facanduse dezastre culturale, spirituale, emotionale.Exemplu clar existenta manelistilor, gigi becali, vadim tudor, moshnegii atacati dupa pomelnice , copii care nu au vise de viitor mai departe de colectivul in care cresc, parinti care nu depasesc mentalitatea de turma, neaprecierea lucrurilor firesti in viata omeneasca si catalogarea lor fara analiza ca fiind drep “dea` lu` satana” s.a.m.d.
    Eu personal vrea credibilitate si sa vad Biserica ca imi ofera asta in numele bunului Dumnezeu.
    Romanie draga .. ce jalnic am ajuns sa ne iubim intre noi.

    Nu te supara prietene blogger ca miam permis sa adaug asta 🙂 da mai atins la ego!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: