home to blog Planeta stă acasă de frica lui Coronaviurs

Planeta stă acasă de frica lui Coronaviurs

De dimineață la emisiunea mea am scris textul ăsta:

Panica creată de virusul gripal Covid-19 este mai mare decât mă așteptam. 

Am înțeles când au anulat târgul de telefoane mobile de la Barcelona, pentru că foarte mulți expozanți veneau din China, iar acolo erau așteptați 100 de mii de vizitatori care se plimbă de la un stand la altul, deci mare aglomerație. În schimb, nu înțeleg exact de ce Facebook anulează conferința anuală a dezvoltatorilor, F8. 

Cei de la Facebook spun că au anulat această conferință din cauza temerilor epidemiei de coronavirus. În schimb conferința se desfășoară într-un amfiteatru, unde sunt adunați mulți oameni, dar atmosfera este una controlată, iar oamenii urmăresc vorbitorii de pe scenă, la fel ca și cum s-ar uita la un film de exemplu. 

Facebook spune că a anulat prezența oamenilor la conferință, dar că în zilele conferințelor F8 va susține totuși prezentări prin livestreaming despre noile dezvoltări ale rețelei sociale. 

Iar în același timp Microsoft a anunțat că nu va participa la conferința dezvoltatorilor de jocuri ce va avea loc în același stil la San Francisco la începutul lunii martie. 

În schimb și salonul auto de la Geneva a fost anulat de frica conoraviruslui. Care este doar o gripă.

Și când mă gândesc că noi morți, copți trebuia să mergem la școală cu coronavirus. Și singura măsură de securitate era nu știu ce clanță cu tifon pe ea. Și nu am murit. Iar unii dintre noi aveau șansa să aibă și carmol.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “Planeta stă acasă de frica lui Coronaviurs

  1. Au fost alte vremuri, este adevarat ca cel mai bine este sa fii preventiv dar aceasta panica generala care s-a creat nu aduce nimanui nimic bun.

  2. Oameni buni, de ce nu vreți să înțelegeți că e mai gravă o gripă normală decât acest virus? Cel îl face atât de grav e faptul că până acum nu a avut nimeni impact cu el, iar media profită de acest aspect și vrea să bage frica în voi. Nu vedeți că totul este despre consumerism?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: