home to blog Pixelul albastru

Pixelul albastru

Candva bloggerii erau credibili

Cand a aparut blogosfera romaneasca toata lumea s-a uitat cu scepticism si a atacat-o, pe motiv ca cine mai sunt si astia, cine sunt bloggerii care au venit aici, ce vor ei, n-avem incredere in ei. Si aveau dreptate, pentru ca asa sunt romanii conservatori, incuiati si foarte limitati, nu vor sa accepte nimic nou.

In timp blogosfera a inceput sa creasca, incet, incet si  au inceput sa devina mai credibila, lumea a inceput sa se uite la bloguri ca la o sursa de informatie. Dar, din pacate, multi dintre bloggeri n-au inteles ce e ala un blog si motivele pentru care iti faci un blog. Si asa ma gandeam ca bloggerii erau oamenii care voiau sa isi expuna public parerile, ca aduceau ceva plus informatie, ca verificau si ca intotdeauna ii criticau pe aceia care nu isi verificau sursele. Iar in perioada buna bloggerii erau oamenii care nu puneau porcarii pe blog si ii criticau pe aia care aruncau numai youtube-uri fara sens.

Asta pana cand acestia  iau chestii de pe forumuri ca si cum ar fi pe bune.

Si nu intra pe site ca sa verifice macar sau ca sa vada daca a fost asa sau nu. A aparut pe forum, s-a dat mass pe messenger, e clar ar fi fost pe bune.

Si acum bineinteles ca nu va veni nici un blogger sa recunoasca ca a gresit sau nu. E doar unu piticu care e rautacios.

18 thoughts on “Pixelul albastru

  1. A recunoscut cineva cand a gresit…ma refer la toti bloggerii…mari si mici…vechi si noi? A iesit cineva cu un post sa-si ceara scuze cand a gresit? Hai sa fim serios Cristi…Nici la tine n-am vazut asa ceva…

      1. te numeri printre blogarii cinstiti …. sunt niste tzaranoi obositi unii cu iz de superioritate care se dau si jurnalisti .. am impresia ca si-au facut blog sa-l citeasca si sa comenteze intre ei si primul la care ma refer este cel ce se afla ultimul in blogroll la tine iar un altul este ala de se caca pe el in spagat doar ca era sa-si rupa picioarele ca vezi domle CNA-ul ii da dreptate si ca s-a sesizat la reclamatia facuta impotriva lui Badea..mi-e scarba de genu asta de oameni….parca au crescut singuri blogurile, parca blogul asta creste precum samanta din pamant….. sa spuna cati dintre ei nu au apelat la tot felul de marsavii pana sa ajunga sus > ?

  2. Imaginea respectivă poate fi luată şi ca o farsă, nu doar ca o ştire. Bunăoară aşa a făcut şi zoso cu campania Mihaelei Rădulescu şi toată lumea a considerat că este o chestie foarte tare.

    1. pai e mare chestie ma … ca daca ma intreaba unu sau doi de un lucru, pot sa trec cu vederea si sa rad, dar daca ma intreaba o groaza trebuie sa le arat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.