home to blog Pink Monday pe piticu.ro … er, pe domo.ro!

Pink Monday pe piticu.ro … er, pe domo.ro!

Chiar daca e innourat afara, lunea de azi e roz, pentru ca asa zice Domo. Azi, 29 octombrie 2012, Domo lanseaza inca o editie a evenimentului de reduceri Pink Monday, in care taie preturile la cateva sute de produse cu pana la 40%.

Am vazut masini de spalat cu 32% reducere, aici deja sunt cateva milioane bune reducere, aparate foto cu 31% reducere, 18% reducere la televizoare FullHD de 94 cm, etc.

Reducerile sunt valabile si online, pe domo.ro, si in magazinele Domo, alea “din offline”, asa ca daca aveti chef de o plimbare sau daca va prinde ploaia prin oras, alegeti sa intrati intr-un Domo, poate gasiti si o reducere de Pink Monday la un produs pe care l-ati tot amanat.

Si daca va luati ceva interesant, povestiti in comentarii.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Pink Monday pe piticu.ro … er, pe domo.ro!

  1. Povesti cu reduceriele astea. Poate la black friday sa fie ceva reduceri reale. Dar si acolo trebuie urmarit produsul cu 2-3 saptamani inainte ca sa vezi daca e redus cu adevarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.