Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Traversati, traversati ca e de bine. De ce sa nu traversezi, strada e a ta! A trecut ala din fata ta, asteapta sa ajunga pe partea cealalta a strazii si traverseaza si tu fara sa te asiguri.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 Responses

 1. joe

  Eh draci. Tirul ala statea pe loc si pun pariu ca ala e un semafor cu 10 secunde verde, asa ca nu lua partea soferilor cand traficul e atat de haotic. Oricum, ca statistica, pietonii sunt mai dezavantajati fata de soferi, mult mai dezavantajati.

  Reply
 2. Eu

  În ce fel dezavantajaţi ? Ai comentat ca să te afli în treabă. Ai încercat tu să opreşti cu maşina de la 50/oră ? Dar de la 80/oră ?

  Idioţii imprudenţi care traversează fără să se asigure asta merită. Încă 10-20 din seria asta şi poate ne învăţăm şi noi să respectăm regulile sau măcar un amărât de semafor.

  Reply
 3. sin

  Semaforul poate avea si 5 secunde si 10 secunde si 20 de secunde. Atata timp cat soferul avea verde si pietonul avea rosu, din punct de vedere legal treaba e clara. Nu e nici prima si nici ultima oara cand toata lumea (inclusiv eu) traverseaza pe unde apuca pe strada.

  Reply
 4. acsel

  Toata actiunea se intampla in intersectia de la gara mare din Iasi. Semaforul ala are timp de 60-70 sec pentru masini si 40-50 pentru pietoni, deci avea timp cacalau sa treaca.
  E vina lu ala care a treversat, ca se stie ca pe acolo taranii care coboara din tren si nu au in sat semafoare trec pe unde au chef.

  Reply
 5. vlad

  Intersectia aia e belea,in fata tirului este si un sant mare,fix la trecerea de pietoni ,nu stiu daca din camera de filmat se observa,nici cu masina nu poti sa treci in viteza,pierzi 5 secunde ca sa treci de sant,daca nu era santu probabil simtea ca ar fi lovit ceva,dar trecand in sant ce sa zici,ar trebui pus gard pe trotuar si portita numai la trecerea de pietoni ca sa nu vina pietonu din diagonala pe trecere..oricum era verde pentru tir..

  Reply
 6. Pandutzu

  ar fi de kkt ca soferul sa fie acum cercetat pentru omor din culpa 😐 si eu mai traversez neregulamentar.. da’ macar ma asigur de fiecare data

  Reply
 7. Andra

  poate dupa o serie de astfel de inregistrari/stiri/atentionari pt pietoni incepe sa mi se faca si mie dreptate intr`o oarecare masura.
  e trist dar asta e purul adevar.

  Reply
 8. phidas

  Sunt multi pietoni care trec strada fara sa se asigure, nici macar nu intorc capul. Trec ca asa… a prosti.

  Reply
 9. kaLoo

  joi seara era sa zburam o copchila pe coclaurile din Dumitresti = Vrancea, a coborat din autobuz si a trecut prin fata lui in fuga sa traverseze strada… si noi era sa o proiectam …. lasa-i ca asa le trebuie! cred ca au prioritate…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.