home to blog Petrecerea de toamna Desperados #EndurowildDirt #PartyEndurance

Petrecerea de toamna Desperados #EndurowildDirt #PartyEndurance

Pentru o seara Brasovul a avut Fratelli. La propriu. Oamenii de la Fratelli, barmani, designeri, muzicieni, ingineri de sunet si lumini au transformat o hala de la Autocamioane Roman, in cel mai tare club din Brasov. Am avut parte de mult Desperados, de multa distractie, de ROA, de The Basstard si NotsocommonDJ. Cu alte cuvinte am avut parte de cea mai tare distractie. Distractie asa cum nu am mai vazut de mult. Si distractie pe care sunt sigur ca brasovenii au apreciat-o asa incat incinta a fost plina.

ROA a cantat pentru publicul care ii iubeste, iar ceilalti DJ mi-au aratat ca Brasovul stie ce este ala dubstep si cum se danseaza pe acest gen de muzica. M-a surprins extrem de placut.

Iar toate astea au venit dupa ce in timpul zilei am avut parte de #EnduroWildDirt. O competitie de endurance pe motor, prin padure. Si in padure a fost misto. Nu stiam ca avem sute de motocliclisti gata oricand sa ne arate de ce sunt motoarele in stare pe teren accidentat. Dar mai ales, sa se bucure facand lucrul asta.

L-am cunoscut si pe Simone Albergoni. Omul e genial. Absolut genial.

Un video si poze.

 

 

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.