home to blog Peste Prut ceva mocneste

Peste Prut ceva mocneste

In timp ce la noi discutiile se invart in jurul lui Becali, iar unii il vad deja presedinte si Dumnezeul acestei Romanii, peste granite, in Republica Moldova, au avut loc alegeri.

Cum sunt acuzatii ca alegerile au fost fraudate, iar cum cenzura a blocat accesul catre anumite siteuri din tara vecina, tinerii au iesit in strada. …

4 thoughts on “Peste Prut ceva mocneste

  1. Tinerii stiu ce inseamna acest comunism. Mai demult, comunistii au refuzat deschiderea de 2 noi consulate ale Romaniei la Balti si Cahul, au refuzat tot ce inseamna apropierea de Europa.
    Am fost de cateva ori acolo, mai exact in Balti, si am ramas socat sa vad Secera si Ciocanul si un slogan de genul “partid pentru europa”. Numai minciuni, numai cenzura. Un soi de dictatura pe care tinerii nu-l mai suporta. Problema e ca si la noi cu PSDul. Batranii si lumea de la sate e de vina. La ei si fraudarea alegerilor. Reteta completa pentru inca 4 ani de comunism pro rus.

  2. stii cum se zice.. pestele de la cap se impute iar astia au fost votati de catre multi batrani din Moldova carora li s-a oferit multe lucruri pentru acel vot 🙂

    o sa vina si vremea tinerilor in curand..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: