home to blog Peste jumatate dintre romani nu mai vor guvernul Tariceanu

Peste jumatate dintre romani nu mai vor guvernul Tariceanu

Aproape doua treimi dintre alegatori – 64 la suta – se declara nemultumiti de prestatia lui Calin Popescu-Tariceanu ca prim-ministru, conform unui sondaj INSOMAR, realizat in perioada 5 – 9 mai, pe un esantion de 1.216 persoane, cu o marja de eroare de +/- 2,8 la suta.
Cercetarea arata ca 40 la suta dintre intervievati sunt destul de nemultumiti de Tariceanu, iar 24 la suta au spus ca sunt foarte nemultumiti. Doar 2 procente din esantion sunt foarte multumiti de actualul premier si 34 la suta, destul de multumiti.
Gradul de insatisfactie fata de Tariceanu este acelasi cu cel fata de Cabinet in ansamblul sau. Antidotul la prestatia slaba a Executivului este fie schimbarea intregului Cabinet (54 la suta dintre repondenti au aceasta optiune), fie a premierului (24 la suta) sau a unor ministri (19 la suta).
In orice caz, alegerile anticipate nu sunt vazute ca solutia de rezolvare a actualei situatii politice.
(hotnews.ro)

In final o campanie publicitara de succes …. din pacate negativ … dar a avut succes. Asta ca sa fie invidioase firmele de tigari si de alcool …

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Peste jumatate dintre romani nu mai vor guvernul Tariceanu

  1. de fapt.n-am citit blogu.am analizat poza.si zic asha.alunita aia urata.e de fapt.marca lui tariceanu.unde ar trebui impuscat.pam pam.

  2. ” Peste jumatate dintre romani nu mai vor guvernul Tariceanu ”
    Cealalta jumatate va fi intrebata luna viitoare ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.