home to blog Peste 100 de televiziuni romanesti

Peste 100 de televiziuni romanesti

Sunt un mandru posesor de STB HD de la Digi, pentru care platesc 10 lei pe luna. Zilele astea au facut update la lista de canale, le-au rearanjat, le-au modificat si au mai introdus canale noi. Presupun din denumirea lor (test 1, 2, 3) ca pregatesc canale digitale HD noi. Asa incat o rescanare de canale din cand in cand este binevenita.

In schimb Digi a si aranjat de capul lor ordinea canalelor pe cablu digital. Astfel programele incep cu TVR 1, 2, protv, canalele de stiri, canalele de sport, canalele de filme, canalele discovery si restul. Dupa numaratoarea normala, canalele romanesti (care au cel putin subtitrare in romana) se termina la numarul 103. Dupa acestea urmeaza CNN, cateva canale nemtesti, unguresti si probabil italienii.

Partea buna e ca au exilat canalele care sunt total neinteresante, exact acolo unde le e locul. Spre exemplu acest canal, fanatic, il veti gasi pe pozitia 99.

Si cand ma uit la cum se prezinta ecranul, incerc sa fac o analogie cu Evenimentul Zilei anilor ’90, acela cenzurat de Iliescu. Ziarul care nastea puii vii si care a dat drumul modei tabloidelor. Acum vom vedea moda televiziunilor fanatice.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Peste 100 de televiziuni romanesti

  1. Cum pana mea platesti tu 49? Eu platesc 88. Pachetul maxim la tot (fiberlink, net mobil, net pe mobil, tv, tel fix+mobil) si 2 decodoare SD.

    1. Da, da’ vezi tu Piticu’ plăteşte 49 pe net şi decodor + furnizarea posturilor tv ;). Tu mai ai încă vreo 2 dispozitive + alte 2 servici – în total, dacă am socotit bine, 6 servicii faţă de numai două ale Piticului.

  2. aloo000, ne minti:
    internet, telefon, cablu tv (cu hbo), decodor HD = ~85 RON

    eu atata platesc, asa ca nu ne pacali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.