home to blog Perle la BAC – si fara motiv

Perle la BAC – si fara motiv

Daca anul asta n-am avut parte de obisnuitele perle la bac prezentate de profesori sau de comisii, mai asteptam insa, avem parte de perlele directe ale participantilor la examen.

Si nu oricum, comentariile articolelor care au tratat subiectul examenului la romana copiat la bac sunt delicioase. Mai mult decat atat, incultura si lipsa de cunostinte a limbii romane se manifesta atat in foile de examen cat si in comentarii. Si totusi sunt curios cine a avut o exprimare de genul asta la bac:

“suge-ti **** voi cu tot […]”

Sau comentariile celelalte, in care vine un elev si spune ca a copiat si ca daca pica el bacul vine si taie si spanzura si omoara si asa mai departe. Nu ca ar fi deranjante comentariile astea, pentru ca nu sunt, doar imi amintesc ce urmeaza dupa noi 🙂

6 thoughts on “Perle la BAC – si fara motiv

  1. intrebare: daca elevii neprinsi nu pot fi acuzati, acuma intra supraveghetorii la apa (sau suc, ce le-or fi pus pe masa) pt ca s-au uitat la brazi (eu asta aveam la Odo) in timp ce aia copiau pe rupte?! ar fi un bun exemplu, sa nu-si mai bata joc de treaba pt o chestie de 2 lei bagata la sacosa..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: