home to blog Periculosul PP

Periculosul PP

Toate amenzile pe care CNA le-a dat OTV-ului si-au facut efectul. Adica au crescut in sondaje partidul partidelor popoarelor al lui Dan Diaconescu. Asa incat, un 15% intentie de vot pentru PP, nu numai ca e ingrijorator, dar e suficient incat acesta sa isi faca grup parlamentar, fara sa aiba nevoie de o coalitie. Si daca Diaconescu ar fi suficient de destept incat sa mearga singur mai departe, ceea ce vrea si poporul, le va pune bete in roate periculos de mult basistilor (cum naiba sunt numiti astia?) si anti-basistilor.

 

Interesant ca PNG-ul lui Becali exista cu 1.6% pe acolo prin preferintele oamenilor. Acum mai trebuie ca Becali sa isi faca televiziune.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Periculosul PP

  1. Nu cred ca ar soca pe cineva daca Diaconescu ar ajunge in Parlament sau mai departe daca vrea sa candideze pentru presedentie. Personal, cred ca politica merge mana-n mana cu EQ ( Emotional Intelligence ), iar daca arunc o privire la Dan Diaconescu, vad un om cu o mare inteligenta emotionala ( indeajuns pentru oamenii de la tara ).
    Parerea mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.