home to blog Pepsi, atunci si acum

Pepsi, atunci si acum

Unul din vecinii mei isi renoveaza casa. Drept urmare arunca din casa tot soiul de chestii care nu ii mai trebuie, de la chiuveta, la salteaua patului sau scaune rupte. In seara asta a dus la gunoi o lada de pepsi. O lada de pepsi de pe vremuri, care arata asa:

De ce ai tine in casa o lada de pepsi? Si care e farmecul ei? Daca vrea pepsi sticlele astea, sa se grabeasca, luni dimineata vin sa ridice gunoiul.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

17 thoughts on “Pepsi, atunci si acum

  1. Oricare varianta de Pepsi ar fi, tot un gunoi ramane (la fel si Cola). Totusi recunosc ca imi plac mai mult sticlele de acum 10 ani decat cele de acum 🙂

  2. Culmea coincidentei.Exact in timpul campaniei Pepsi s-a nimerit sa arunce respectivul acele sticle.O postare fara reclama mascata nu mai poti scrie?

  3. @Alin nu cred ca e o reclama mascata, ca se putea face una si mai inspirata de atat. Mie nu-mi vine pofta de pepsi vazand sticlele alea prafuite, deci ar fi o campanie de promovare slabuta..

  4. tipul tinea acele sticle pentru a prinde vechime shi a le vinde peste cateva zeci de ani…posibil sa fi fost colectionar….daca nu ai luat tu sticlele, pacat…le-ai fi lasat nepotilor tai shi ar fi valorat o carutza de bani in 20-50 de ani…pacat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: