home to blog Pentru motociclisti: 1. M-am hotarat, imi iau bolid

Pentru motociclisti: 1. M-am hotarat, imi iau bolid

In clipa in care tu te duci si iti vinzi bicicleta pt a da un avans la un ZX-10 ,CLAR esti inconstient. Asta nu inseamna ca nu vei putea merge pe acel motor ci doar ca sansele tale de suprevietuire sunt mult mai scazute.Si aici trebuie sa stai sa gandesti urmatoarele: familia ta are destui bani pt a te ingropa? parintilor le va pasa ca tu esti mort sau vor beneficia dupa decesul tau (caz in care poti pune si NOS pe motor). prietena ta,pe mana a carui prieten ramane?

De aici.

Asta ca tot au inceput sa curga motocicletele prin trafic si printre masini.  Si nu de alta dar vad destui care vor sa isi cumpere. Sa dea naiba sa ma recunoasca vreun motociclist pe strada si sa se zgarie de mine, ca am eu grija de casca lui nu?

14 thoughts on “Pentru motociclisti: 1. M-am hotarat, imi iau bolid

  1. Bai daca au venit toti taranii in bucuresti si blocheaza traficul cu carutele, pe unde vrei sa mai circulam mai noi astia care stau in bucuresti si au tot dreptul sa circule?
    Normal ca-ti iei motor, cand ai mers ultima oara cu transportul in comun, si mai ales cel de suprafata, la o ora de varf sa vezi ce mizerabil e? Si sa aveti grija bai cu masinile ca din cauza voastra se produc majoritatea accidentelor in care sunt implicati motociclisti pt ca nu conduceti responsabil si nu le acordati prioritate, ca va ofticati ca va depaseste caruta in 10ms! Bafta cu viata la tara, e complexa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.