home to blog Pentru cititori

Pentru cititori

Va place la nebunie sa va complaceti. Va place la nebunie sa stati intr-un conclubinaj, unde voi sunteti femeia, iar barbatul e unul alcoolic, care vine si va bate in fiecare seara.

Nu l-ati insela, pentru ca daca ati face asta … v-ar imprastia creierii in toata casa. Dar, daca nu afla? Si daca intr-o zi i-ai spune ca s-a terminat. Sau, daca l-ai prinde mahmur si l-ai putea provoca la o discutie?

Stii doar ca poti schimba ceva, stii ca poti sa faci altceva. Insa nu o faci, pentru ca iti place sa fii batuta. Pentru ca te-ai obisnuit sa ai pe unul deasupra ta care sa tzipe la tine si sa iti spuna ce sa faci.

Nu iti dai seama ca pute? Si daca pute … dai cu un spray ca “sa se duca” mirosul. Mirosul ramane acolo, pentru ca un spray nu-l dizolva.

Daca ati prins analogia e bine, daca nu … sarbatori fericite … cititori ai lui zoso.ro

Asta ca sa le raspund si celor de pun niste anumite intrebari pe aici si ca sa nu comentez de cate 3 ori acelasi lucru.

4 thoughts on “Pentru cititori

  1. asta asa , ca pentru despre Romania.
    corect?si despre defecte.sincer, nu cred ca daca intram in $##ue, nu o sa mai fie coruptie, hotie, etc
    nu ca n ar fi si in alte locuri.dar e bine ca ne vedem paiul din ochi.
    p.s: eu citesc piticu’ nu zoso 😛

  2. Am sa incep cu afirmatia de mai sus a lui Nancy: “Eu citesc Piticu, nu zoso!”. Si continuam cu “parerea mea ba”: si daca am incerca sa facem ceva, suntem mult prea putini. Si eu vreau sa fac, si eu vreau sa ma implic. Dar e de gandit ca suntem pur si simplu o mana de oameni care vor sa schimbe ceva intr-o tara de ratati, cu mentalitati intr-adevar comuniste, de genul “Las-o ba, ca merge asa”. Sunt intr-adevar scarbit de mentalitatea asta a unora, “timpul trece, leafa merge, merge treaba”. Dar cu cine sa schimbam? Propun o insemnare dedicata chestiei asteia la toti si hai sa facem o lista cu cati am fi in stare sa intervenim, sa facem si sa schimbam ceva. Daca depasim 2000 de oameni la o tara de 23 de milioane, deja ar fi un lucru mare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: