home to blog Pentru ce te faci jurnalist

Pentru ce te faci jurnalist

Cand eram mic voiam sa fac chestiile astea, sa relatez din mijlocul evenimentelor.

Culmea e ca inca vreau. Chiar daca se poate intampla sa te retina, sa trebuiasca sa le dai explicatii si sa patesti chestii nasoale pe acolo.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Pentru ce te faci jurnalist

  1. Deci, în concluzie vrei sa mergi într-un loc foarte periculos, sa fi filmat in timp ce te lupţi sa supravieţuieşti şi la final (dacă mai eşti în viata) sa primeşti un mic plic plin cu bani :))

  2. Banii la inceput, ca daca dai ortul popii sa ramana banutii la familie + ceva despagubiri. Sincer, in cazul de fata nu e prea riscant. Revoltatii aia acolo tin cu presa iar armata nu prea trage deloc. Deci in cel mai rau caz te alegi cu capul spart, dar banuiesc ca au si ei spitale pe acolo.

  3. Jurnalismul se face din pasiune , indiferent de riscurile pe care le implica meseria . Iar tie iti place meseria de juralist din acelasi motiv pentru care stai in mijlocul Bucurestiului si nu intr-o cabana la munte . Este doar o premisa 🙂

  4. riscurile meseriei. stii in ce te bagi. daca te duci intr-o zona de conflict armat stii ca poti sa o mierlesti. mie imi place sintagma :trimis special: ce e asa special in a fi acolo cu morcovul in cur la fiecare pas? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.