home to blog Pentru ca sunt primar

Pentru ca sunt primar

Ma lovesc de chestiile astea asa scurt, direct si fara sa le vreau. Si pentru ca ma lovesc de ele, ma deranjeaza si ma deranjeaza cumplit. De ce credeati voi ca am facut acuzatii gratuite mai jos? Pe bune? Eu iar vad altceva si incepem cu video-ul asta. Si astia-l vor prim ministru.

O sa vina si o sa raspunda la intrebarea de ce ati facut asta? Pentru ca sunt prim ministru. Hai ma.
Imagini Antena1 Sibiu.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

15 thoughts on “Pentru ca sunt primar

 1. dude, it’s ok. mai plange-te de inca una dinasta si te fac socialist. ba poate chiar comunist daca insisti.
  “reglementari diferite pentru categorii diferite” – tine bine minte asta!

   1. pai e vorba de politie, minister de interne, spirit civic, educatie, curaj; mai exact e vorba de acele lucruri care nu prea exista in minunata noastra tarisoara.
    ok, m’ai convins, nu ma mai mut la sibiu, dar nu vad argumentele de inversunare impotriva neamtului.

   2. Conteaza in ce oras se intampla asta? Daca era bucuresti era altfel? Pfff…
    Si vroiai sa se intample ca la Brasov sa le zboare capul cu pistolu? Tu ce faceai ma supermanule?

 2. pai stai ma asa, ce am zis eu ca nu e ok?

  Ce? eu ma plang ca n-am acces in parcarea cu bariera desi lucrez aici de mai mult timp decat lucreaza toti aia care parcheaza acolo? 🙂

 3. Hai frate, asta e tot ce ai gasit despre el. Pai la noi, Videanu, cand era primar, umbla cu Touaregul de la stat, desi e milionar in ieuro, si parca unde il durea pe el la pusca si nu s-a mai scandalizat nimeni.
  Nimeni nu e perfect.

 4. Dude, e singurul om care a fost propus pentru PM si are o confirmare in spate. Eu am fost in Sibiu si inainte sa fie el primar si acum, si nu pot decat sa-l laud. Aceiasi chestie si pentru Scripcaru la Brasov. Sunt oameni care chiar daca au mici scapari, stiu sa-si faca treaba pentru care au fost alesi. Nu-mi spune ca-l vrei pe Boc in continuare. A demonstrat ca nu e decat un apendice mic.

 5. Asta chiar e lame. Si destul de low. Pacat ca in perioade din astea descoperi cat de jos se pot cobori unii oameni. 🙁

 6. E normal,nu? Si la Cluj Prefectul parcheaza in fata prefecturii…si e legal! Daca parchez eu acolo,imi gasesc masina la selgros.De ce? Pt ca e ilegal! Acum,daca in Sibiu parcarea primariei e in piata mare…pățăști!
  E copilaresc sa te legi de asa ceva…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: