home to blog Pana si ungurii fac asa ceva

Pana si ungurii fac asa ceva

Si n-ar fi vorba ca n-ar avea unde, ci pentru ca ei pot si pentru ca vor. Nimic mai mult.Noi nu putem, noi nu vrem si fac pariu ca in maxim o saptamana vor aparea asociatiile lui peste care sa protejeze statuile de la Universitate ca sunt puse acolo de 100 de ani, drept urmare sa nu se mute nici o statuie de acolo si drept urmare sa nu se mai faca nici un loc de parcare.

13 thoughts on “Pana si ungurii fac asa ceva

 1. Deci da, genial modul asta de parcare si e foarte foarte bine implementat! Vrem uneleori sa ne convingem singur ca “Ungaria este aproape ca Romania”, insa astfel de lucruri dovedesc contrariul.

 2. Foarte util sistemul asta, insa ma intreb daca se opreste robotul ala, are o defectiune si trebuie sa pleci repede la o intalnire importanta, ce faci?
  O sa avem si noi asa ceva, peste 1,2,30 de ani… Pentru moment nu putem spera la asa ceva cand avem drumuri mai proaste ca acum 20 de ani (raportat la ce era la vremea aia…)

 3. @Pricop Alexandru

  faci acelasi lucru pe care il faci cand esti prins in traficul din bucuresti: astepti sau iei metroul

  diferenta e ca sansa sa prinzi ambuteiaj e de 99%, sa se defecteze robotul exact cand fugi la intalnire e de 0,0001%

  carcotasuleeeee 🙂 😛 😀 😉 🙂

 4. Foarte bine ai zis… fac lucruri bune si utile PENTRU CA VOR. La noi e clar ca nimeni nu vrea sa faca ceva pozitiv, poate doar noi, oamenii de rand, care nu avem putere de decizie… 🙂

 5. Buna Cristi,
  Cred ca (la fel cum bine subliniai si tu) este vorba in primul rand de diferenta de mentalitate(intre noi si ei).
  Sigur ca factorii de decizie au ultimul cuvant.Si, chiar daca nu ne aflam in sfera puterii, nu inseamna ca nu trebuie sa ne implicam, sa-i presam pe decidenti pentru a lua deciziile cele mai bune pentru comunitate(la fel ca cea exemplificata in filmulet).
  Altfel spus, in masura in care timpul iti permite, te invit(si in acelasi timp ii invit pe toti cei care doresc sa se implice) sa votezi si sa-ti expui parerea pe “Blog despre viata, de la inima la inima!” cu privire la provocarea saptamanii: “Mai credeti in reabilitarea sistemului romanesc de sanatate?”.Cel mai bun comentariu este premiat(lunar).Link aici:
  http://stanciupetronela.wordpress.com/2010/08/09/colapsul-sistemului-de-sanatate/
  Cu prietenie

 6. Am fost acolo si m-am simtit ca venita de pe Luna ca nu am stiut cum sa procedez. Unul dintre angajati vorbea engleza si a fost foarte amabil si ne-a asistat atat la parcare cat si la plecare. Am ramas marcata dupa experienta asta cand am realizat cat de in urma suntem cu civilizatia. Ma enerveaza de mor sloganul nostru: “las’ ca-i bine si asa”. Nu, nu e bine!! Nu ma deranjeaza sa platesc servicii, ma deranjeaza sa platesc pentru NIMIC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.