home to blog Pentru ca japonezii stiu

Pentru ca japonezii stiu

Ok, luam in calcul faptul ca japonezii stiu ce e ala cutremur. Ca ei sunt educati de mici sa reactioneze in caz de cutremur, sa nu intre in panica, sa faca ce trebuie. Ma uitam dimineata la imaginile din televiziunea japoneza in timpul cutremurului. S-a ridicat cineva de pe un scaun si a tipat la niste monitoare care se stinsesera, dupa ce s-au aprins la cateva secunde monitoarele, a aratat cu degetul.

De undeva de sub mese au iesit niste oameni, au insfacat niste camere de filmat si au plecat. Dupa care televiziunea ne-a aratat imaginile astea.


 

In tot timpul asta lumea e ok acolo, sunt oameni pe strazi, sunt oameni la munca, se intorc acasa, isi continua viata asa cum ei si-au facut-o. Si in afara de pagubele materiale cauzate de tsunami, cam totul e in regula la ei.

In tot timpul asta, la primul cutremur in Bucuresti se zice sec: minim 500.000 de mii de victime.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

16 thoughts on “Pentru ca japonezii stiu

  1. Japonezii sunt niste oameni extraordinari, fara indoiala. Spui ca Romania tot ce stie sa faca este sa spuna:”la primul cutremur 500.000 de morti in Bucuresti”.

    Si cate alte mii de morti sau bolnavi de cancer daca vechturile de reactoare le la Kozlodui crapa?

    Vecinii nostri tac malc in speranta ca nimeni nu isi va aminti de problema lor care este o uriasa problema a noastra.

    Este momentul ACUM sa facem ceva pentru ca Europa sa is “reaminteasca” de bomba cu ceas de la Kozlodui.

    Greenpeace nu a avut succes acum cativa ani, acum este momentul sa fecem din nou cat mai publica si mai rasunatoare aceasta problema!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.