home to blog Pentru astia platim taxe

Pentru astia platim taxe

Daca nu stiti, ANAF sunt aia care ne iau banii. Astora le platim impozite, taxe, drepturi de autor si alte tampenii. Si ca sa isi justifice obiectul muncii lor, mai dau comunicate din cand in cand ca ei sunt la munca si isi fac munca.

Daca la Bucuresti fac mitinguri  si proteste prin ministerul de finante, in restul tarii pe modelul Mircea fa-te ca muncesti, vamesii fac capturi impresionante de tigari, tuica, marfuri accizabile.

Acum am o problema. Unde au gasit tuica aia? Cine le-a abandonat? Ce puscarie poate executa cineva care abandoneaza in piete 68 de pachete de tigari si 5 litri de tuica?  Si 68 de pachete de tigari intra intr-un gheozdan cu care te duci la scoala nu?

Intre timp se lauda la Bucuresti ca se da mita si spaga.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Pentru astia platim taxe

    1. ba, care e piata aia? fa si si tu un fotoreportaj de genul: AICI au descoperit inspectorii vamii marfa de contrabanda. si poza cu locul descoperirii :))

  1. Omg, au starpit flagelul de contrabanda cu tigari si alcool. Ce captura, ce lovitura sub centura data traficantilor!

    Imi bag piciorul, intru in greva, nu mai platesc fir de impozit la ratatii astia.

  2. Pai in Timisoara a fost o razie a politistilor care au gasit dupa mai multe ore patru parfumuri si putin peste 100 de pachete de tigari fara timbru. misto, nu?

  3. Toate delictele minore se pedepsesc grav si cei care stau bine sus, acolo vor sta si de acu inainte.. Ce sa spun, nu au fost supuse accizelor… Ca si benzina… Costa 1200 Euro/tona si producatorul ia doar 370 Euro/tona, restul sunt accize si alte cacaturi. Sa ne ierte Dumnezeu, dar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: