home to blog Pensii private

Pensii private

Acuma juma din lista mea de messenger a luat foc cu pensiile private. Parca toate persoanele din messul meu cauta sa faca pensii private la toata lumea. Adica cel putin o data pe zi primesc cate un buzz sa semnez un contract de pensie privata cu nu stiu cine. De fiecare data le raspund ca … daca imi da mie in bere comisionul atunci poate semnez cu ei.

Nimeni n-a zis da, pana cand in seara asta o tipa mi-a promis o bere pentru ca i-am dat un numar de telefon si inca una daca as semna cu ea.

Vezi ma Sharpe cum se fac afaceri?

9 thoughts on “Pensii private

  1. Pingback: Probleme
  2. sunt o gramada care habar n-au despre ce e vorba. sunt si colaboratori ai firmelor de brokeraj, trei sferturi din ei, care habar n-au despre ce e vorba si nu stiu sa raspunda la intrebari banale.stiu decat sa zica..pensie privata, obligatoriu,si sa gandeasca comision. si din cauza asta toata lumea bate inutil la cap pe toata lumea cu pensiile.

    ps: io am promis un biscuite cu ciocolata, 2 beri si-o cafea pt cateva semnaturi:))

  3. Aici nu vorbim despre pensii private, ci de administrarea a 2 % din cei 9,5 % obligatorii nu de catre casa nationala de pensii dar de catre companii private. Atat
    Pensia privata ti’o faci atunci cand din venitul tau net esti decis sa aloci n % pentru mai tarziu.
    QED

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: