home to blog Peninsula la Cluj-Napoca

Peninsula la Cluj-Napoca

Unul din cele mai frumoase festivaluri de muzica din Romania, Peninsula se muta de la Tg. Mures la Cluj-Napoca.

Citisem in ultima perioada ca cei de la Tg. Mures nu ar vrea sa lase festivalul sa plece de acolo, pentru ca asta e cam ceea ce ar mai tine orasul in viata. Dar, Clujul a reusit.

De ce e mai bine la Cluj? Pentru ca acestia au aeroport in oras, pentru ca au autostrada si pentru ca au hoteluri fratele meu. Ah si pentru ca sunt cu vreo 3 ore mai aproape de Ungaria decat Tg. Mures.

Oricum va fi interesant de vazut unde va amenaja Emil Boc terenul pentru Peninsula. Dar si restul de utilitati care fac din orice festival si concert, ceva reusit. Altfel nu.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Peninsula la Cluj-Napoca

 1. Păi s-a stabilit locaţia este Valea Gârbăului, în zona fostului poligon al Armatei, unde în vara anului trecut a fost amenajat pentru clujeni primul loc de picnic. :)) Am înţeles ca e mişto…

 2. Nu sunt din Targu Mures, dar din cate stiu eu, au aeroport la 14 km de oras. Si relativ circulat, nu ca si al meu de la Arad cu un 2 zboruri regulate/sapt…

  Am gasit si lista cu zborurile de pe aeroportul lor:
  TAROM (București-Henri Coandă)
  Wizz Air Barcelona El Prat, Beauvais, Bergamo, Budapesta – Terminal 2, Dortmund, Londra-Luton, Madrid, Memmingen, Roma-Fiumicino, Flori-Bologna, Frankfurt-Hahn
  Ryanair Brusseles-Charleroi (begins 30 April 2013), Pisa (begins 2 May 2013),
  Widerøe (Copenhagen, Billund) charter
  Air Arabia Hurghada charter

  Stiu ca pentru un bucurestean par putine, dar pentru oricare aeroport din tara ele sunt destul de multe… Bine, nu ca si Cluj sau Timisoara, dar sunt suficiente incat sa poti ajunge destul de usor la Tg Mures.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.