home to blog Pendulum la B’estfest

Pendulum la B’estfest

Probabil cea mai asteptata trupa a festivalului nu a dezamagit. Chiar daca a cantat in ultima seara, ei erau deja obisnuiti cu Romania. Rob Swire a alergat toata scena in continuu, fiindu-mi foarte greu sa-l prind in poze. Au electrizat publicul si tocmai pentru ca afara era deja frig, i-au facut sa danseze, sa sara si sa tipe in continuu.

Au avut piese noi si mi-a placut show-ul de lumini.

 

Si niste video-uri pentru care va trebui sa dati sunetul la minim, ca telefonul nu stie sa taie basii. 

Partea buna si normala de altfel, vazuta la toate B’estfest-urile de pana acum a fost ca cei de la Pendulum si Hadouken s-au intalnit si s-au distrat mai apoi la cortul NERO. Au si dat autografe.

9 thoughts on “Pendulum la B’estfest

 1. am stat si am citit ineptia pe care ai produs-o pe al tau twitter http://twitter.com/#!/piticu21/status/87857727086399489
  tu chiar te mandresti cu pozele tale? pai neica, nu stiu cum sa iti spun pozele tale sunt un fel de hartie igienica (modelul acela cel mai ieftin si mai “comunist”) pe langa pozele lui chelba si ale lui barbulescu, care sunt un fel DaVinci… sper ca vei intelege comparatia.
  scuza-ma dar cand vad asemenea afirmatie care este sustinuta de un set de poze de calitate cel mult indoielnica nu pot decat sa rad cu lacrimi. stiu, stiu.. vei spune ca ale tale sunt adevarate opere de arta post-modernista dar din pacate tot niste poze foarte proaste sunt. cred ca nici pe hi5 nu as pune asa ceva.
  hai noroc, pozarule.

 2. piticule… judecand dupa cele postate cu pendulum.. as spune ca NU. imi poti dovedi cumva ca gresesc? la modul cel mai obiectiv posibil, bineinteles.

 3. domnu’ piticu, aveți dreptate. aveți poze mai bune. doar pentru că bărbulescu și chelba au fotografii. există o diferență, dar e prea subtilă pentru tine.

  să te lauzi cu niște poze mișcate, granulate și nefocusate cere muuuuultă desprindere de realitate. ești un pozar cu săpunieră. chelba și bărbulescu sunt fotografi, indiferent de aparat.

 4. Ceea ce era de demonstrat… Nu pot fi comparate. Deci stimate domn… de ce ati inceput sa le comparati cu ei?

 5. revin… alea matale nu se pot compara.. de unde stii matale ca “aia” au aparatura cumparata de altii? cel putin pt dl. chelba garantez ca e aparatura proprie si personala. si s-ar putea sa fie aceeasi poveste si cazul domnuli barbulescu. inca o chestie… indiferent de aparat bag mana in foc ca cei doi “amatori” ar scoate poze mai bune decat cele pe care le-ai scos matale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.