home to blog Pe voi nu va irita reclama UPC?

Pe voi nu va irita reclama UPC?

Inteleg ca Brenciu poate avea nu stiu cati fani(e) pe Facebook, ca nu stiu cum se intretine cu ei, ca agatza astfel gagici sau ceva, dar totusi, pana cand?

Adica cum? Sa ne aratam tatele pe webcam in fata laptopului sau cum trebuie sa facem? 🙂 Plus ca asta nu e un colind. E orice altceva, chemare de huni, tantari, dar nu colinde. Numai cu gandul la sarbatorile de iarna nu ma duce pe mine gandul reclama asta. Plus ca ma irita. Pe tine?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

22 thoughts on “Pe voi nu va irita reclama UPC?

 1. Noroc cu tine ca am vazut reclama asta…
  Nasol este ca, de 4 luni primesc cate un sms de la UPC, ca sunt restant la plata contractului… si daca nu-l platesc imi taie UPC-ul… 🙂 Sa-l taie… ca n-am avut niciodata asa ceva… doar RCS-RDS… 🙂 🙂 🙂

  1. Si mie mi se intampla asta, am primit tot felu de amenintzari de la recuparatorii de datorii, desi eu am renuntzat la UPC in 2007 ei tot imi zic ca am o factura restanta din august 2009 … zici ca sunt tampitzi 🙂

   iar reclama ii de tot kktu, chiar ma gandeam si eu ce reclame de kkt au astia de la UPC

 2. Reclama am mai auzit-o, nu e deranjanta, omu isi face treaba pentru care e platit. Cat despre fanii lui, salile unde are concert sau barurile sunt pline de obicei. Mie personal imi place si face show, e altceva la noi.

 3. My God! Cand am vazut prima data o reclama in care Brenciu era imaginea UPC am ramas paf. Baaad move UPC.
  PS: Sunt curios daca le-a crescut vanzarile… :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: