home to blog Pe scurt

Pe scurt

In urma discutiilor de pe Cotidianul, blogurile sunt bune, jurnalistii le accepta, dar stiu ca n-au timp sa se implice si ei in aceeasi treaba.

In alta ordine de idei, Tolo e un produs media, oricat de blogger zice el ca ar fi, iar fanii lui Mircea Badea se aliaza cu el si gandirea, pe care acesta o manifesta doar la televizor, in viata reala.

Se prefera blogurile de calitate, nu cele de divertisment si filmulete, in schimb asta se rezuma numai la persoanele ce au citit Cotidianul. In rest … Doamne fereste.

Cu toate acestea limba romana se depreciaza si vom ajunge sa vorbim in limbaj de sms.

9 thoughts on “Pe scurt

  1. :))
    Eu nu sunt de acord cu “bloggeri sa accepte ca deocamdata sunt jurnalisti amatori”! Inseamna ca oricine scrie ceva, orice, este jurnalist amator.

  2. Ok bine nu sunt amatori da oricum nici profesionisti nu sunt . . . de ce nu sunt profesionisti, ma intrebi ? . . . deoarece marea majoritate fac asta din placere si nu au ajuns sa castige ceva din chestia asta (nici macar admiratie) iar cuvantul profesionist denota o profesie sau mai bine spus un lucru pentru care sa studiat ceva si care aduce anumite beneficii fie ele morale sau financiare.
    Poate tu te referi la bloggeri foarte cunoscuti si cititi care au cativa ani de experienta in spate dar trebuie mentionat aici ca acestia nu reprezinta decat poate pana in 5% din bloggeri.

  3. Mai omule, ai cateodata niste scapari de exprimare de ma scoti din sarite. Ce Dumnezeu ai vrut sa zici in paragraful al doilea, dracu stie! Virgule puse aiure, sensuri contradictorii. Chiar esti obosit, ca alta scuza nu-ti gasesc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: