Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Kosovo isi  proclama independenta la Pristina (astia sunt sarbi nu?).

La Belgrad 2000 de sarbi ataca cu foc si pietre ambasada americana si fortele de ordine.

UDMR, in Romania, saluta declaratia de independenta, spera si ei la cel putin doua judete.

Noi, cu ministrul asta de externe, ne temem nu pentru independenta noastra, ca asta ar fi usor de pierdut, ci pentru ca cine stie cum ne putem numi maine.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 Responses

 1. Meekuu

  E niţel mai complicat (din fericire) la noi. Noi suntem stat membru NATO, mai nou şi în UE. Integritatea teritorială este niţel mai greu de “atacat” de ăia care vor neaparat.

  Reply
 2. Adrian O.

  Kosovo si-a proclamat independenta pentru ca americanii au avut interes acolo si i-au sprijinit pe albanezii musulmani. Spania, Cipru si alte state cu probleme nu recunosc independenta pentru ca se va crea un precedent, zic ele. Rusii vor avea grija de Nagorno-Karabah si de Osetia de Sud si vor inabusi orice tentativa de independenta. Iar restul vor protesta de forma, vor spune ca orice stat are dreptul sa isi gestioneze treburile interne asa cum considera de cuviinta si alte rahaturi diplomatice. Rusii se zburlesc acum la americani, americanii inapoi la rusi si echilibrul se pastreaza. Atata vreme cat nu e calcat pe bataturi, nici unul dintre cele doua state mari nu sare in sus.
  Fara a fi suporterul teoriilor conspirationiste ori a vreunei conspiratii mondiale iudeo-masonice, cred totusi ca vom mai vedea multe sicane si frecusuri pe tema asta.

  Reply
 3. dada

  Din cate vazusi eu aseara pe la emisiuni, lumea zice ca mai normal ar fi fost sa recunoastem independenta acestui stat … inclusiv nea Cristoiu care e de parere ca marile puteri sunt cu ochii ca pe butelie dupa motive de scandal!

  Reply
 4. mace

  In aceste vremuri pasionante trebuie sa ciulim bine urechile si sa nu ne avantam in actiuni necugetate. Momentan, acesta este cel mai bun lucru pe care il putem face.
  Problema “atomizarii” in spatial European este pur si simplu o problema de buget, fiecare grup etnic doreste o mai mare autonomie financiara.
  Desigur mai sunt si alte aspecte oe care le-am tratat intr-un articol de pe blogul meu:

  Reply
 5. zara

  kosovarii astia-s nebuni,avind in vedere ca sunt sarb imi vine sa-i strang de gat,iauzi……vor tara lor c si nemernicii de secui din ardeal ….nu vreau sa par rau dar astia merita impuscati la zid…..mamalor de teroristi.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.