home to blog Pay per post

Pay per post

Am gasit pe net, aici , comentarii despre cei care vor sa faca bani din blogging. Si spunea tipu ala despre companii care au inceput sa plateasca la posturi. Adica, iei scrii despre ceva anume iti iei banii.

Partea mistoaca la chestia asta e ca iti ies bani. Nu neaparat curati. Si daca apare vreun plugin de askimet care sa ii detecteze pe astia de fac pay per post ? 🙂 Si sa le dea deny. Sau, vreun tool de firefox care ii scoate in evidenta. In sensul negativ. Si … asta nu e tot o chestie de spam ? Numa ca sub alta forma ?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “Pay per post

 1. Deloc.

  Cred ca ai inteles gresit chestia cu pay-per-post.
  Si chiar daca ar fi cum ai inteles tu, care e problema ? Cineva e platit pentru a oferii continut. Care e problema ?

 2. Salutare,

  O sa vi se para ciudat … dar pay per post are mai mute sensuri in functie de inteles… si de cine face platile si in ce directie … eu la site… sau site-ul la mine…

  Eu unul stiu un site care ma plateste sa postez pe site-ul lor!!! Platesc pentru posturile facute pe site (raspuns la discutii, inceperea de discutii, uploadarea de fotografii pe site) + 25% din ce fac cei adusi de tine pe site!!! Nu se plateste nimic sa-ti faci cont pe site…

  Asta a fost primu meu contact cu Pay Per Post pe Internet!!!

  Daca va intereseaza va astept cu mesaj pe email:

  mylot.daniel@yahoo.com

  Multa bafta,
  Daniel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.